Tuesday, June 9, 2015

Bulgarian -- ОТВАРЯНЕТО НА СЕДЕМТЕ ПЕЧАТА НА БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ -1

Седемте Кристални Сфери на Висшето Съзнание
Послание на Архангел Михаил чрез Рона Хърман

Скъпи майстори, дойде време да се възползвате в пълна степен от своите физически и Духовни чувства. Вие трябва да преосмислите и да се научите правилно да използвате физическите чувства, за да получите достъп и да развиете по-добре високите, дълго бездействали, усещания: ясно виждане, ясно чуване или телепатичните способности /ясно знание / съпреживяващия, интуитивен човек с разширено вътрешно разбиране/. Всички тези засилени способности са част от вашето неотменно Божествено право, което очаква само вие да си ги изискате.

Ние подробно ще разгледаме седемте основни чакри на физическия ви съд и в общи черти ще опишем положителните и негативните свойства/ функции на всяка от тях. Важното е също да разберете, че всяка чакра и всеки орган на тялото има собствено съзнание, което се натрупва и се преплита с енергиите на много ваши минали събития и мисъл форми. Вие не само сте създали своя висш свят с убежденията си и вибрационната честота на мислите, но също сте построили и вътрешния си свят.

Вашето тяло общува с вас по много начини, но знаете ли как да чувате и да интерпретирате това, което то ви говори? Аз съм ви съобщавал истината и по-рано, но тя трябва да бъде повторена. Много от вас са приели факта, че можете да общувате и да взаимодействате с Ангелските Сфери и Светлите Същества. Но болшинството от вас все още не знае, че вие можете да общувате и с много Аспекти на своята физическа форма.

Преди известно време ви дадохме в дар Седемте Кристални Сфери на Висшето Съзнание, посредством които вие започнахте процеса на възвръщане на своята чакрова система в хармонично състояние, вдишвайки Сферите на Светлината на вашия Божествен Семенен Атом / Аз Съм Присъствието във всеки от седемте основни чакрови центрове на физическото тяло. Вие вдишвахте Сферите на Светлината и след това наслагвахте Знака на Безкрайността над всяка сфера/чакра, за да помогнете да се ускори процесът на освобождаването от влиянието на нехармоничните енергийни модели, тъй като се стремите да възстановите дара на Самосъвършенството. Процесът на изчистването, хармонизирането и балансирането на седемте основни чакри на физическото тяло води към инициирането на важен процес, наречен Отварянето на седемте печата на Божественото съзнание. Тъй като всяка чакра се завръща към вътрешна хармония, процесът се активира, в резултат на което се отваря енергиен вихър и усъвършенстваните качества и енергии на тази чакра се проектират нагоре към следващата чакра.

Освен това, запасът от Адамантовите Частици на Светлината на Създателя се освобождава от всяка чакра и започва да се издига. Процесът се повтаря дотогава, докато не се активира Коронната Чакра, което позволява да се случват удивителни и поразителни неща: чакровата система започва да се върти с голяма скорост, превръщайки гръбначния стълб в искряща колона на Светлината, и петте Висши Галактически Лъчи на Твореца ще се спуснат по колоната на Светлината и ще изпълнят всички ваши чакри със сиянието на вашия Божествен Семенен Атом.

Този процес изпитват много от вас през последните няколко години. И тъй като се намирате на ускорения Път на просветлението и преобразованията, физическият ви съд започва да изпитва дискомфорт и нарушения. Много от това, което се е натрупало в течение на хиляди години, трябва да бъде освободено, изправено и балансирано за няколко кратки години. Затова, моля, отнасяйте се грижливо към себе си, със съзнателното разбиране, че сте в процес на сливане и преобразувания на своето човешко Аз в сияещото Духовно / човешко Аз.

/следва продължение/


Превод: Селена | Самосъзнание.comNo comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони