Saturday, June 13, 2015

Bulgarian -- За житния кръг, открит на 8 юни 2015 в Берлин
Повече снимки и информация за този житен кръг има тук:
 


Този житен кръг е създаден по време на 12-тата Кристална Луна на Сътрудничеството – това е 12-тият Лунен месец по 13-Лунния календар на маите. 12-тият Лунен месец продължава от 30 май до 26 юни 2015 г.

Виждаме 12 фигури, които много приличат на кристални. Това много добре съответства на текущата 12-та Луна с Тон 12 - Кристалният Тон на Сътрудничеството!!

ТОН 12: КРИСТАЛНИЯТ ТОН на СЪТРУДНИЧЕСТВОТО

Освобождаването, постигнато с Тон 11, открива път към взаимодействие. 
Посветете се на Духа на Единството и го проявете в съвместен труд за общото благо - за това трябва пълна преданост и искрено самоотдаване.

Сътрудничеството се появява, когато има разширяване на възприятието и отваряне на сърцето.

Каквито и да са изживяванията ви, в цялостната картина съществува комплексна стабилност, която ви позволява да се почувствате устойчиви, докато се разгръщате и развивате.

Живеенето в свят на полярности със знанието, че всички отделни части са обединени в едно, създава основата за съзидателна свързаност. 

12 представлява максимума еволюция на формата - достигането на пълна комплексност. Тук осъзнаваме свързаността на цялото като композиция от взаимосвързани части.


Тон 12 потвърждава, че самите ние представляваме най-високите качества на вътрешна и социална архитектура. Като кристал с неговите уникални фасети, хората създават силата на здраво, взаимосвързано общество. 

Тон 12 предлага признанието, че в здрава цялостна система нуждите на индивида се покриват от колектива, и обратно, индивидът захранва желанията на колектива. Нека да се стремим да си сътрудничим един с друг, да си споделяме нашите дарове и да подкрепяме взаимно нашите усилия.


Веднъж на 13 дена, по света, групи от привърженици на естественото време се срещат редовно в Кристалните дни (в дните с Тон 12) за да споделят техните резултати от завършени инициативи и да определят нови инициативи, които да предприемат. Тези срещи се провеждат специално в Кристални дни, защото Тон 12 вдъхновява сътрудничеството. В тези групи участниците носят равно право и отговорност, организирани около централен, обединяващ фокус. Всички са добре дошли да допринесат тяхната лична енергия и да я посветят за конструктивното функциониране на Цялото.

Кристалите ни учат: Всяко същество има място във формацията. Нашите индивидуални усилия за стабилност, устойчивост и преданост са безценни. Когато работим съгласувано един с друг, се появява мощна синергия – кристална конфигурация, която е по-голяма от сумата на нейните части! Нека всички да се почувстваме като интегрални компоненти от мрежа на божествено творение!


Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони