Friday, June 19, 2015

Bulgarian -- Джон Ленън и житният кръг от 16 юни

Джон Ленън и житният кръг от 16 юни на “DevizesRoad


Този житен кръг бе открит на 16 юни 2015 на Devizes Road, близо до Stanton St Bernard, Wiltshire, Англия.

Повече снимки могат да се видят тук:

Според мен създателите на този житен кръг искат да ни напомнят за "завещанието” на Джон Ленън. За неговото послание, което той ни завеща с песента “All we need is Love” («Всичко, от което се нуждаеш, е Любов").

По календара на маите Цолкин, 16 юни 2015 г. е ден със Слънчев печат "Бял Вълшебник". И Слънчевият печат на Джон Ленън е точно «Бял Вълшебник», така че този ден очевидно е избран специално.

Джон Ленън има следните основни характеристики по Цолкин:

Слънчев печат «Бял Планетарен Вълшебник», с Тон 10, Кин 114 – Портален (ден на Портал за Галактическа активация)


Този житен кръг е открит на 16 юни 2015 г. А 40 дни по-късно, на 26 юли 2015 г. по календара на маите започва Новата година (от 365 дни) – Година на Белия Планетарен Вълшебник.


26 юли 2015 г. е ден със Слънчев печат «Бял Вълшебник», Тон 10, Кин 114 – Портален – това са точно характеристиките на Джон Ленън !!!


Тук имаме и игра на думи: Devizes, device, devise

Житният кръг е открит на “Devizes” Road.  Съвсем близки по изписване и по произношение са английските думи:

device – едното от значенията е “девиз”


devise - едното от значенията е “завещание”


От Уикипедия за символа, изобразен на житния кръг:


Символ на мира и ядреното разоръжаване, приет от хипитата като тяхна емблема. Мотото на хипитата е “Мир, любов, свобода”, изразявано в песни като тази на Бийтълс "All you need is love" ("Всичко, от което се нуждаеш, е любов") и девиза "Make love, not war!" (“Правете любов, не война”).

Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони