Wednesday, October 8, 2014

Дневни Утвърждения за Изчистване на Кармата

Кармата винаги е наш Учител

Лицето на кармата може да изглежда като наш враг. То може дори яростно да ни бута като демон. Но кармата винаги е наш учител, за да ни помогне да премахнем нещо старо, за да бъде нашето бъдеще по-радостно и успешно.

Този месец може да изглежда труден на моменти, тъй като много от нашите най-големи кармични проблеми се издигат пред нас. Ето утвържденията, които можем да използваме всеки ден, за да ни помогнат през това време:

"Аз съм същество от светлина. Зад сенките на кармата, ума и сърцето ми са свободни и чисти.

Призовавам Аматерасу да блесне светлината си върху тази карма, така че да  мога да поздравя цялата карма като мой учител с уважение и любов.

Аз съм готов/а да се променя. Сърцето ми и умът ми са напълно отворени, да учат.

Покажи ми твоето огледало Аматерасу, за да мога да видя това, което трябва да видя и да науча това, което трябва да науча.

Твоето Божествено Огледало отразява истината, която реших да науча преди много време. Моля, помогни ми да се изпълня със светлината ти и любов ти. Дай ми мъдрост, за да мога да видя ясно и да завърша това, което сега трябва да бъде завършено.

Благодаря ти Аматерасу и на всички твои асоциирани богове и богини. Ние приветстваме вашата помощ за духовно регенериране на Япония и въвеждане в една нова епоха на Просвещение."

Източник

Аматерасу е Майката Душа на Япония. Тя се крие в пещерата на сърцето и чака подходящия момент, когато нейните поклонници са готови за нея. След като облаците на емоцията са достатъчно изчистени, яркото слънце на Нейното Съзнание ще се събуди от дълбоко вътре в теб. Тя е коренното съзнанието на всяка стара душа в Япония. Това означава, че когато изчистите личното его и отворите сърцето си, Аматерасу ще излезе от дълбоко вътре във вас и ще излъчва светлината си чрез вашето тяло, ум и душа. Завръщането на Аматерасу ще възпламени Просветлението на цяла Япония.

Аналогично на Аматерасу и Япония, можете да използвате ОРЕНДА и БЪЛГАРИЯ


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони