Sunday, October 5, 2014

Многото Лица на Нашата Душа

Живот между Измеренията
Новороденото дете влиза в този свят и се провиква в шок от себе си, намирайки се в ново тяло. Само преди минути беше свободен дух, носещ се като вятъра в царството на душата. Изведнъж се събужда във физическо тяло и се чуди как е попаднал тук.

В края на живота тялото ни умира и всичко, което е направило и всичко, което знаеше е изчезнало. Тогава ние се будим в царството на душата и се чудим как сме се озовали там.

Ние заспиваме и се събуждаме.

Аборигените биха казали, че света, когато сме будни е светът на сънищата и света, когато мечтаем е реалния свят.

Душата ни минава през много форми от живота към смъртта към живота в-между телата и след това се преражда отново в друг живот.

Дори и в този живот, душата напуска тялото чрез сън и мечта и се връща отново в тялото, когато се събудим. Нашето приключение в съня е толкова абсорбиращо, че забравяме кои сме извън съня. Тогава се будим и си спомняме, че сме този живот в това тяло и това, което току-що изпитахме е само сън.

Всеки момент от живота ни е важен: Какво се случва в живота ни е важно. Какво се случва в нашите сънища също е важно. Всеки опит, през който душата ни преминава, ни показва как да се движим с по-голяма осведоменост и интелигентност. Ние се учим как да бъдем по-гъвкави и как да се трансформираме и да се адаптираме.

Нашата душа желае да бъде свободна и да изследва. Душата ни е като водата и се адаптира към "контейнера", в който влизаме. Но душата ни никога няма да остане там завинаги. Душата ни не е това тяло, нито тази идентичност. Когато времето за обучение завърши, душата ще се дипломира и премести в друг опит. Душата е вечна. Този живот е моментен.

Нека да учим колкото можем всеки момент. Нека винаги помним, че живеем чрез това тяло и този живот, за да открием нещо ново. Нека бъдем нащрек по всяко време, дори и в мечтите ни и в нашите илюзии. Нека просто да се насладим и да намерим по-дълбоко разбиране на всичко, което правим и във всеки един момент.


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони