Sunday, October 5, 2014

Седмично послание на Хиларион 5-12 октомври 2014г.
Възлюбени,

Любовта изобилства и прониква във всичко. Синхронизирайте се към тази топла и нежна, но мощна енергия и пийте до насита всеки ден. Експериментирайте с различни инструменти и техники, които ще ви помогнат да направите това. Лесен начин за повечето хора е да си представят време или ситуация в миналото, където изпитахте това чувство, което доведе усмивка, радост и топлина в сърцето ви и след това се опитайте да внесете това чувство в сърцето си в сегашния момент. Чрез това упражнение вие привличате любовта на Безкрайността и я внасяте в полето на собствената си аура. Важно е да продължавате да внасяте тези по-висши енергии ежедневно, за да внесете новия човешки шаблон и да го закотвите здраво на Земята в собствените си тела, което след това разширява собствената ви Светлина, а тя на свой ред разширява Светлината на тези около вас. Като живите проводници на космическите енергии с тази дейност вие извършвате безценна услуга за най-висше добро за всички.

Като Посланици на Божественото, задължение на всеки един от вас е да бъде себе си, Бъдете това, което прокламирате и възнамерявате във всяка мисъл, дума или действие, за да служите като живи примери на божествения човек тук на Земята, точно тук и точно сега. Не се очаква незабавно съвършенство, по-скоро искреното намерение и желание да сте това, което в действителност СТЕ, сияйно и мощно Същество от Светлина и могъща сила за добро. Всички вие сте твърде взискателни към себе си в очакванията си да постигнете съвършенство или във възприятието си за това какво е съвършенството. Ние казваме, че всеки един от вас трябва да си отдели време просто да БЪДЕ и да се радва на многото ценни мигове на изящна красота и чудо, които ви заобикалят в царството на елементите, в царството на природата и животните. Това са бижутата, които създават изключителен житейски опит. Именно малките неща в живота и вашето внимание и наблюдаването им могат да ви помогнат да разширите собственото си чувство за себе си и за ролята, която играете в по-голямата картина.

Тъй като всеки от вас е яхнал вълните на любовта, които сега наводняват планетата, вие помагате за увеличаването и разрастването им като изпитвате това първо в себе си. За да познаете собствената си божественост, трябва да имате пряк опит за нея чрез естествените огледала, които са ви осигурени, а светът около вас е пълен и изобилства с великолепието и божествеността на всичко живо, което отразява собственото ви великолепие. Всичко, което изпитахте в живота си до сега, беше обогатяване и усилване, за да ви се дадат опитите, от които се нуждаеше душата ви, за можете да се отворите за по-голямо майсторство в много различни аспекти на живота си. Бихте казали, че всеки от вас е станал „добре шлифована душа”, способна да разбере другите с любов, съпричастност и състрадание по начин, който им дава необходимото, без да изчерпва собствените ви енергии. Като се настроите към сегашните вълни, ще откриете, че надмогвате бившите възприятия на ограничения и животът ще се изпитва по по-радостен и хармоничен начин.

Огромен брой от човечеството сега се пробужда. Сърцата на много хора по света се отварят във великото желание да живеят в свят, който е безопасен, където душите могат да изпитват чудесата около тях в мир, хармония и благоденствие. Човечеството като цяло е толкова изморено от старата парадигма на страх, война и конфликти и иска да се придвижи напред. Това искрено желание във всеки човек създава вибрация на Единство с всичко живо на вашата планета. Това става все по-очевидно само ако го виждате и наблюдавате. Животинското царство и царството на птиците възприеха този начин на съществуване от доста дълго време. „Законът на джунглата” се промени в закон на Любов и Единство.

Всеки един от вас заслужава всичко добро на света. Отворете се да получите от вселената това, което сте изпратили от този и от други животи. Време е да се изпълните с тази любов и тази светлина, която сега прониква в атмосферата. Станете като гъба, всмукваща доброто. Сияйте, сияйте в добротата си! Сега е безопасно за вас да правите това. Освободете броните около пространството на сърцето си, поемете си дълбоко дъх и позволете разширяването на истинската си божествена същност да започне.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

©2009-2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety, no fees are charged for this information and nothing has been changed, or altered in any way and the Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message.
 

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони