Sunday, October 12, 2014

Седмично послание на Хиларион 12-19 октомври 2014г.
Възлюбени,

Най-полезно в предстоящите дни е да вървите по течението на енергията. Каквото и да идва до повърхността на съзнанието ви трябва да е посрещано с любов, състрадание и разбиране, с търпение и толерантност. Любимите ви хора също са в процес на пробуждане за по-висшата си светлина и се нуждаят от вашата търпелива и любяща подкрепа, тъй като започват да виждат света по-ясно отколкото преди. Може би трябва да си поемате дълбоко дъх, преди да отговорите на на уникалния начин на  разгръщане на това събуждане вътре в тях. Помнете, че всеки човек на планетата е разгръщан до пределите на съзнанието си и издръжливостта си сега и не се вижда краят на увеличаващата се интензивност на космическата светлина, идваща на вълни на планетата. Всеки трябва да премине през процеса на асимилиране, интегриране и вътрешно балансиране в човешката операционна система.

Онези от вас, които четат това, вече са преминали през по-голяма част от този процес и са в ролята на поддържащи по-висшата визия за останалата част от човечеството. Много от вас вече преминахте през пламъците на началото и изплувахте от другата страна, променени завинаги по определен начин, по засилен начин. Сега вие ходите по Земята със смирено сърце, помнейки добре времената на изпитания и колко трудно беше да се издигнете над хаоса, за да създадете по-висша визия и да я поддържате. На тези, които идват след това, им е по-лесно отколкото на вас, а това е по божествено намерение и план. Чрез вашия смел пример вие вдигнахте летвата високо и онези, които са във вихъра на трансформацията, имат да следват по-безопасен път, с много ориентири по пътя. Вие усърдно търсихте божественото си призвание и повечето от вас сега са или скоро ще бъдат от голяма помощ на търсещите.

Именно светлината и любовта в сърцето ви са тези неща, които сияят толкова ярко сега, че наподобяват светлината на Слънцето.От нашата по-висша гледна точка тя лесно се разпознава и всеки от вас може лесно да бъде открит на планетата ви. Чрез вашата светлина и блясък душевният ви подпис става познат. Тъй като старото прави път на новото, вярвайте, че вселената се разгръща точно както трябва и че вие сте на правилното място сега. Понякога, да жертваш позицията си заради проблем и да я погледнеш от друга гледна точка, ще води до просвещение. Всички вие се раждате отново в ново духовно съзнание и изследвате алхимичните процеси на трансмутация, създаване на нови форми, нови тела, които са по-малко плътни и по-пълни със светлина. Вие ставате въплъщение на просветената си душа.

Като се съгласявате с промените, които се случват във вас, в живота ви и в света, вие осъзнавате колко освобождаващ е в действителност целият този процес. Вие откривате себе си скачащи в непознатото, вярвайки че ще изплувате обновени и освежени, тъй като старото прави път на новото. Вие сте готови да заемете новото си място в новия си свят с жар, ентусиазъм, страст и увереност. Пътят пред вас е изчистен, за да може новото да се прояви. Продължавайте да сияете със светлината си като фар за другите, вашата светлина може да им помогне да се освети пътят им към дома. Бъдете благодарни за светлината , която сега живее във вас, за това светлинно същество, което е истинската светлина и красота на душата ви.

Почувствайте радостта от осъзнаването, че сте пълноценни и винаги имате достатъчно – любов, изобилие, напредък, творчество, енергия и чудеса. Вие сте богати с даровете на духа и научихте как да ги проявявате в живота си и как да ги споделяте с другите около вас. Отделете време да приемете и оцените всичко, което изпитахте и постигнахте, знаейки, че то ви помогна да се придвижите до по-висше ниво на осъзнатост, осъзнатост, която е пълна с нов спектър от неограничени възможности в живота ви. Празнувайте мига!

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез:
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety, no fees are charged for reading it and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message. 


Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони