Monday, October 13, 2014

Изход:08.10.14. Времето настъпи
Аз Съм Исус.

До всички мои приятели сътворяващи новото пространство.

Приближаващите важни събития ще се проявяват и формират вкоренявайки се вече окончателно и съвършено свободно в условията сегашното ви проявление. За да стане това, ви се дава време и място за настоящите ви действия, за да можете в кратки срокове да станете проявления на самото Творящо Начало и вече постоянно да изпълнявате всички негови пожелания по проявяването на вашето бъдещо пространство, в което вече много скоро ще могат да се окажат най-напредналите от напредналите творци.

Да сте такива, ви задължава вашата Божествена съвест.

Само след като преминете през пълното си Възнесение, вие ще можете да започнете да се устройвате в новата си обител, а също така вече ще можете да оказвате всестранна помощ на онези, които идват след вас и искат окончателно да се Издигнат от енергиите на низките вибрации.

На тези от вас, които са вече готови самостоятелно да преминат в Новото Пространство, ще им се оказва най-важната и своевременна помощ. На тях ще им бъде съобщено времето и мястото за финалното им Възнесение. За да стане това, ще им се съобщи всичко най-необходимо и само тогава те ще могат вече съвсем спокойно да осъществят пълните си и окончателни възнесения.

Бъдете тези, които с личния си пример ще съумеят да насочат хилядите последователи вървящи по пътя на истината. Бъдете вече винаги водещи божествени създания извършващи своите Възнесения, в които звучи химна на Великото Божествено Възнесение и постоянно усъвършенстване.

На онези от вас, които вече са достигнали необходимия потенциал за окончателното им Възнесение, ще бъде оказана най-необходимата и своевременна помощ. Вие само, винаги бъдете в пълна божествена готовност и винаги слушайте своите сърца. Главното условие за извършване на благополучно Възнесение е – да бъдеш и винаги да си в постоянна съгласуваност с Творящото си Начало.

Бъдещето вече ви очаква.

Имащите - да придобият още повече. Нямащите – ще се лишат от това, което имат и ще бъдат отправени на следващия кръг от техните еволюционни изпитания.

За бъдещите Творящи Начала настъпват най-отговорните минути: Да Бъдат и да Творят винаги и навсякъде – това е съдбата на всички Божествени частици, на всички деца на нашия Творящ Отец.

Само на тези от вас, които окончателно са взели решение за Възнесение, ще се дава съвсем открито цялата необходима информация.

Бъдете винаги готови да изпълните Волята на Отеца.

Посвещава се на вървящите по най-главният и важен път - пътя на истината.

Ваш Исус. 
Превод от руски : Георги

Източник: Сайт "Наша Планета": http://nashaplaneta.su/blog/iskhod/2014-10-12-50776#ixzz3FuPS2Ui2

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони