Friday, October 17, 2014

Любов и Състрадание

Започнете всеки ден с любов в сърцето си

Обичай всички същества, както обичаш себе си. Дай състрадание към всички живи същества, дори и към враговете си. Отнасяй се с враговете си като с приятел.

Започнете всеки ден с любов в сърцето си за тези, които се справят добре и генерират състрадание към всички други, които са хванати в паяжината на негативността.

Чувствайте състрадание към онези, които са уловени в негативността идваща от разбирането, че всички отрицателни действия са причинени от страдание. Тези, които действат с негативизъм са изпълнени с болка. Ако ние разбираме, че болката е коренът на всички отрицателни поведения, то следва, че ние можем да чувстваме състрадание към тях. Почувствайте разбиране за болката им и им пожелайте добро.

Добрите пожелания не трябва да се изразяват. Просто чувствайте състрадание и им пожелайте успех с цялото си сърце и не правете нищо повече от това да се усмихвате със състрадание към тяхната болка. Всеки външен отговор най-вероятно ще възбуди повече негативизъм. Пуснете го и отворете сърцето си, но не правете нищо. Изчакайте подходящия момент, когато те са спокойни и не са отрицателни. Ако те са отворени за вашите съвети, тогава споделете с тях, че разбирате болката им и искате да помогнете, като слушате.

Винаги казват, че най-добрият отговор на лице в болка е да бъдеш добър слушател. Научете се да слушате със състрадание и оставете настрана негативните си реакции към тях. Можете да се справите с негативните си реакции към тях по-късно, когато те не са наоколо. Нека негативните ви чувства излизат навън във вятъра. Никога не давайте негативните си чувства към друг. Останете неутрални и се дръжте с разбиране за тяхната болка. Усмихнете се със състрадание и чакайте за по-добра възможност, когато те са готови да учат. Ако те не са готови да се учат, всяка ваша реакция ще бъде посрещната със съпротива. Това никога не е начина да им помогнете.

Любовта и състраданието са добродетели, които акумулират доброта. Колкото по-любвеобилни и съчувствени можем да станем, толкова повече ние ще привличаме добри хора около нас. Правете добро и бъдете неутрални всеки ден. Един ден в бъдеще ще бъдете заобиколени от доброта и Вселената ще ви помогне с усмивка и ще предостави всяко Ваше желание. Нека всички ваши желания се сбъднат!

Източник
Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2014/10/lubov-i-sastradanie.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони