Friday, October 31, 2014

Как да Материализирате това, което Искате


най-мощната Жизнена Сила е силата на Любовта

Ние всички искаме да се материализират нашите желания. Има два подхода за материализиране на това, което искаме. Най-разпространеният начин е да се поиска от Вселената, Бог, майстор или ангели да ни дадат това, което искаме. По-напреднал начин е директно да материализираме това, което искаме от нашето собствено съзнание.

И в двата случая има една проста формула за следване. Необходими са две неща, за да материализираме това, което искаме: първо ни трябва калъп и второ, нещо с което да го напълним. Калъпът е нашето намерение. Ние изпълваме намерението си с енергия или Жизнена Сила. Най-добрата и най-мощната Жизнена Сила е силата на Любовта. Да го кажем просто: настройте намерението си и вложете любов в него!

Когато искате нещо от Вселената, важно е да имате ясно намерение за това, което искате и след това да вложите любов в него, колкото можете. Ако попитате Вселената с цялото си сърце, то по-вероятно е да получите това, което искате, отколкото ако просто изговорите думите!

За тези от вас, които са медитирали или практикували изцеление или други духовни дисциплини, ние в крайна сметка трябва да научим как директно да материализираме от нашето собствено съзнание. Формулата е същата: отправете намерението си толкова ясно, колкото можете и след това вложете толкова любов в него, колкото сърцето ви може да генерира.

Питайки само един път, произвежда само една стъпка от енергията, която ще бъде необходима, за да се случи. Така че трика е да се иска много пъти. Всеки път, когато повтаряте формулата (задайте намерението си и вложете любов в него), енергията се натрупва слой след слой, докато не се материализира.

Ако сърцето ви е пълно и вашето намерение е нещо, което наистина обичате, намерението ви може да ви донесе това, което искате, дори по-бързо. Всичко зависи от това колко енергия влагате в него. Вложете цялото си сърце в желанието си и то ще започне да се материализира.

Източник
Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони