Tuesday, October 7, 2014

Кърваво Пълнолуние - Лунно Затъмнение и Приемане на Егото

Затъмнения известни като тетрада

ОКТОМВРИ 2014

През този месец на 8 октомври ни очаква Кърваво Пълнолуние по време на пълно Лунно Затъмнение. Това е второто от общо 4 последователни затъмнения в поредица известна като тетрада. Останалите две затъмнения ще се проведат на 8 април и 28 септември, 2015г..

Кървава Луна е когато земята е между Слънцето и Луната и Слънцето грее през атмосферата на Земята и хвърля върху Луната червена сянка и така Луната изглежда червена.

Традиционно затъмненията са означавали време на голяма промяна и пробуждане, отвеждайки дълбоко в Космическото Сърце на Майката/Баща Бог чрез отърваване от стари вярвания, мисловни форми и осъждания, стари модели и обусловености.

Това също е времето когато се повдигате в по-високи нива на Космическото Съзнание, тъй като енергиите на планетата се променят и се преживяват по-дълбоко чрез универсалната песен "Обичам те, обичам те". Време е да се съсредоточите върху тишината на сърцето си, и Кървавото Пълнолуние усилва това, изразявайки по-дълбокият смисъл на приемането на себе си, знаейки, че вие сте тези свещени преобразяващи пламъци на Божествената Любов и вие сте цъфтежа към по-високата степен на вашето великолепие и Светлина.

Цялата информация от: Старейшините ~ октомври 2014, чрез Анрита Мелхизедек можете да прочетете тук на Английски, или да гледате клипчето по-долу (пак на английски).

http://youtu.be/gneY3z9XZ3M

Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

1 comment:

 1. Това е поредната ЗАБЛУДА относно феномена с КЪРВАВИТЕ ЛУНИ.
  Хубаво е да се знае ИСТИНАТА според Божието Слово, според това, което КАЗВА БОГ, а не Човека.
  И какво казва Библията? В Псалм 104:19 четем, че:" Той (Бог) е ОПРЕДЕЛИЛ Луната, за да показва ВРЕМЕНАТА." А кои са тези "времена"? За всеки случай НЕ СА Времена за "ОТЪРВАВАНЕ от стари вярвания, мисловни форми и осъждения, стари модели и обусловености", или "за повдигане в по-високи нива на Космическото Съзнание", но за СЪДБА, за ОСЪЖДЕНИЕ над народите.
  Великите Пълководци, Наполеон и Александър Велики са имали Астрологически познания и НИКОГА не са предприемали Военни действия, когато е имало Знамения на небето. Знаели са, че не предвещават никакво добро, но зло.
  Пророк Исая говори за знамения:" Защото Небесните Звезди и Съзвездия НЕ ЩЕ ДАДАТ СВЕТЕНЕТО СИ. Слънцето ще ПОТЪМНЕЕ при изгряването си и Луната НЕ ЩЕ СИЯЕ със светлината си."(Исая 13:10)
  Пророк Йоил също пише за тези знамения:" Слънцето ще се обърне в ТЪМНИНА и Луната в КРЪВ преди да дойде Великия и Страшен ДЕН ГОСПОДЕН!"(Йоил 2:31)
  До тук аз не виждам този "феномен" да е за благословение!
  Точно обратното! Божието Слово казва, че е за ОСЪЖДЕНИЕ и НАКАЗАНИЕ! "Ето, ДЕНЯТ ГОСПОДЕН ИДЕ! Лют, с негодувание и пламенен ГНЯВ, за да ЗАПУСТИ Земята и да ИЗТРЕБИ от нея ГРЕШНИТЕ Й!...Ще НАКАЖА Света за ЗЛИНАТА им!...Ще разклатя небето и земята от търсене ще се ПРЕМЕСТИ!"(Исая 13:9,11,13)
  И ЗАЩО е определен този Ден Господен? Защото хората се РАЗВРАТИХА в мислите и сърцата си. Всичко, което мислят и вършат е САМО ЗЛО! Доброто не се зачита, а Злото е на Пиедистала. Очите на Господа не могат да гледат повече РАЗВРАТА и СОДОМЩИНАТА на хората, които Той създаде.
  Да, Денят Господен ИДЕ, и кой може да устои???
  Призива на Исус за ПОКАЯНИЕ важи и днес,отправен към ВСЯКА нация, народ, език, и човек:" ПОКАЙТЕ се , защото наближи Божието Царство!" "ПОКАЙТЕ се и ОБЪРНЕТЕ се (към Бога), за да се ЗАЛИЧАТ ГРЕХОВЕТЕ ви, та да дойдат ОСВЕЖИТЕЛНИ ВРЕМЕНА от Лицето на Господа!"
  Това е и МОЯ ПРИЗИВ към всяка човешка душа!!! Божията Благодат дава все още ШАНС днес за ПОКАЯНИЕ от греховете, преди да дойде "Великият и Страшен Ден Господен!" Защото Словото казва:" ОПРЕДЕЛЕНО е на Човек веднъж да умре и СЛЕД ТОВА настава СЪД!"(Деяния 9:28)
  Дано Бог да просветли умовете ви с Неговата ИСТИНА, за да ви направи СВОБОДНИ от всяка човешка ЗАБЛУДА!

  ReplyDelete

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони