Wednesday, October 1, 2014

Най-важните 5 минути за Деня

Връзка с Висшият Аз

Всеки ден, когато се събудите, ние ви молим да започнете не просто нов ден, а да започнете нов живот. Животът, който сте живели избледнява. Той изчезва далеч в миналото. Точно сега е началото на новият живот. Така че започнете точно сега в този момент да го живеете. Отделете пет минути и просто бъдете тихи.

Не трябва да мислите за детайлите. Нагласата е това сега, което ще промени вашето бъдеще. Оставете настрана проблемите си от вчера. Сложете настрана мечтите за утре. Не основавайте живота си вече на надежди и мечти. Живейте точно сега и почувствайте това, което искате да направите. Няма значение за какво мислите. Сложете мислите настрана дори и за пет минути и просто бъдете спокойни.

В тишината ще намерите себе си, в най-простото състояние на това да си жив и да си добре. Това е началото на един нов начин да се достигне живота. Вашият нов живот започва, когато намери своето най-просто състояние на това просто да бъдете и да чувствате себе си. Това е много важно. В по-голямата част от живота си вие бихте просто се събудили и мислили за вашите отговорности към вашата работа или отговорностите ви към другите. Това няма да изпълни живота ви. Ако искате нов живот, то трябва да започнете от себе си.

Пет минути мълчание, позволява на вашия мълчалив партньор, вашия Висш Аз, вашият истински Аз да се събуди във вас и да ви води. Така че какво е това, което започвате да чувствате? Това е гласът на вашият Висш Аз, тази част от вас, която знае къде отивате и какво ще ви мотивира в нова посока.

Вашият Висш Аз не ви крещи с команди. Той раздвижва жизнената ви сила и вашите емоции и чувства в нова посока. Понякога най-добрият старт е тихото и спокойно начало, нежното побутване в правилната посока. Ако ние се събудим и скочим в нашите отговорности, без да се настроим, ние ставаме същество със сляп навик и не успяваме да постигнем това, което искаме. Бътеде мълчаливи и се настройте.

Може би първите няколко пъти, когато опитате това, няма да има чувства, няма да има мотивация, просто мълчание. Това е едно добро начало. Когато за първи път започнете това упражнение, не е нужно да чувствате това, което вашият Висш Аз иска. Трябва само да мълчите и да се слеете с тишината. Ако можете да направите това, просто да бъдете мълчаливи, вие успешно сте се слели с Висшият си Аз.

Вашият Висш Аз винаги е там зад кулисите, зад всички тези мисли. Единствената причина, поради която не сте намерили своя Висш Аз е тази, че не се спирате да го намерите в тишината. Отнема само пет минути в тишина и вие автоматично ще се слеете с висшият си аз. Това е едно чудесно начало. Това е началото на нов живот. Това е първият ден от връзката ви с истинската си природа. Това не е нито нещо, нито мисия. Това просто е вашата природа с целия ви висок потенциал. Така всеки ден, първото нещо на сутринта, отделете пет минути в тишина без да правите нищо. В много кратък период от време ще видите как вашия живот се променя. Ще се почувствате по-добре и ще имате по-голяма увереност. Вие ще започнете отношенията ви с вашия Висш Аз.
~ Боб Фикас
Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони