Friday, October 24, 2014

Архангел Метатрон за Портала на 23 Октомври 2014г.Аргонита лекува емоционално и духовно


Възлюбени деца на Гая, докато се движите през коридора на възнесение на вашето собствено творение, вие подпомагате Гая в разстилането на крилата си още веднъж, вие трябва да и помагате както помагате на себе си, и по този начин ще повишите вибрациите си още повече. Истинската същност на битието лежи в разбирането, че всички сте свързани с божественото, вие всички сте свързани с вашето собствено себе, вие всички сте свързани с Гая и цялата вселена. Защото всичко е ЕДНО и едно е ВСИЧКО. И така, вие трябва да търсите камък с висока чистота и изобилие, камък, който ще ви доведе по-близо до разбирането на това, което сте, камък, който да освободи лей линиите на вашето същество и приведе в съответствие с лей линиите на Гая.

Изисканата формация на необикновените желания вмъкнати в класифицираната доктрина на най-чистата форма на изразяване на Гая, може да се намери в арагонит директива в структурните елементни мрежи на нейното същество.

Чрез принципите на арагонита е правдоподобно да се установи разбирателство със свързаността, която на мнозина от вас на планета липсва и наистина желаят да изпитат. Защото честотата, която този конкретен дизайн носи може да проникне през вашето същество с висок капацитет и отново да установи връзката отдавна изгубена.

Чрез арагонитните принципи споразуменията могат да бъдат пренастроени, възкресени и насочени към самата сърцевина на вашето същество, до самата сърцевина на това, което сте. Такова отваряне на каналите за комуникация не само с божеството на вашия избор, но най-важното с този, с който копнеете да се свържете, със себе си. Като принципите изобилстват на вашата планета, много повече срещи с божественото се придобиват чрез познаването на миналото, познаването на бъдещето, и на настоящия момент във времето.

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони