Saturday, October 4, 2014

Вратата между Световете се Отваря

духовните светове стават все по-видими

От последното новолуние (24 Септември 2014), много тежка карма излиза от дълбоко вътре в нас. Чувства се сякаш капандурата се отвинтва от покрива на това измерение, за да се освободи всичко. Всички неща, които ограничават нашия ум и тяло да виждат отвъд този свят се премахват от нас. Портата между духовния свят и нашия физически свят е отворена.

Повечето хора държат вратата затворена. Те искат да чувстват, че светът им е безопасен под техния контрол и често чувстват страх от неща, които не могат да видят. Когато вратата се отвори, физическия свят в който живеем ще започне да се руши. Ние вече не можем да контролираме това измерение и да предотвратим нашия живот от това да стане глобално по-съзнателен.

Тъй като вратата се отваря, ние освобождаваме всички емоции, които са свързани с опита да контролираме нещата около нас, и които се държат за стари вярвания, които вече не ни служат. Това са неща, които искаме да пуснем, но нашият ум има твърдото убеждение, че ние все още се нуждаем от тях и няма да гии пуснем. Вратата започна да се отваря миналата седмица и вече е отворена повече, отколкото очаквахме.

Тази врата бе затворена за дълго време. Докато тази врата е затворена, хората се чувстват сигурни в един свят, на който могат да разчитат, на свят, на който може да вярват, физическия свят, в който живеем. Тъй като тази врата се отваря и духовната реалност се разкрива, физическия свят, в който живеем ще започне да се чувства по-скоро като една мечта. Пространствените воали между световете се вдигат, и духовните светове стават все по-видими.

Вратата ще продължи да се отворя в продължение на този месец. Пълнолунието следващата седмица ще отбележи края на Будистките Пости и началото на една нова ера на духовна свобода. Енергията ще помогне да отворите вратата още повече. Това е добър момент да се освободите от нещата, които не ви трябват и да промените нещата в живота си, които ограничават вашата духовна свобода. Това е прекрасното време да регулирате живота си за по-духовен начин на живот. Времето да отворите съзнанието си до ново ниво на възприятие. Наслаждавайте се!


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони