Tuesday, July 8, 2014

Помощ от Източника за децата – малките Творци

07.07. 2014г.
Приветствам ви, скъпи мои братя и сестри! Аз Съм Исус Христос. Скъпи мои, вие израствате, а заедно с вас израстват и вашите малки деца. Много от децата се явяват като учители за вас и вашето обкръжение. Сега вие помагате на децата си в тяхното израстване, но и те от своя страна ви помагат за вашето израстване. Това е незабележимо за вас, но е така. Помогнете на децата си да бъдат добри учители за вас. И тогава, те ще могат да реализират жизнената си програма, която са поели. Наблюдавайте децата си и ги подкрепяйте. Вие все още имате време да си взаимодействате с вашите деца, скъпи мои. Скоро Земята ще се промени и ще се променят много от процесите, които протичат сега на нея. Независимо от това, вашите малки деца и занапред ще бъдат ваши учители. Вие можете да помогнете на детето си да стане такъв, какъвто желае, изхождайки от различните опити, които е придобило по-рано, както на Земята, така и в други Светове. За да направите това, трябва да наблюдавате и да изпращате своята любов към малкия човек, който е дошъл във вашето семейство и няма смисъл да упорствате, и да изисквате нещо, което не е като маяк в живота на детето. Разбирате ли какво ви казвам? Когато се концентрирате върху това, какво сте искали за себе си когато сте били малък човек, тогава очите ви ще се отворят.
Земята бързо се променя. Вече се променят енергиите, които са били на нея от момента на съществуването на човека. Енергиите на човешкия поток (иначе казано – енергиите на Рода) не са у всички човешки същества единно цяло. Единният поток на Рода за всеки човек поотделно започна да се променя. Преди всичко искам да ви кажа какво ще стане с всеки човек, когато неговият Род го напусне. Ще настъпи момент, когато енергията на Рода ще спре да тече през тънките тела на хората. Ще настъпи затишие. И не трябва да спите в това време. Под сън се разбира слабоумие, бездействие и лекомисленост по отношение на знаците изпращани от вашите Ангели и Учители. Ще бъде извършено презареждане на общо единно ниво, за целия жизнен поток на човешката цивилизация. Кога ще се случи това? Това ще се случи през есента. Това е естествен механизъм за обновяване на живата материя, нейната промяна и адаптиране към условията, в които пребивава.
Всички хора преминаха в новите енергии, но не всеки ще може да пребивава в тях. Много са повиканите, скъпи мои, но избраните са малко – тези, които са избрали сами себе си пред своя Род и пред нашия Отец да продължат пътешествието си на лейди Гая.
Вие знаете, че много от вас не завършват в училището в което са постъпили като деца. Много от вас, на определен етап от живота си преминават в нов клас и продължават обучението си, но вече в друго училище. В последствие завършват обучението си и получават дипломи, но като випускници на друго училище. Но не от това, в което са постъпили първоначално. Така е и сега, скъпи мои, много от вас постъпиха като ученици на лейди Гая, но не всички желаят да продължат обучението си на нея.
Скъпи мои, презареждането ще премине плавно в продължение на 3, възможно е и на 4 дни. Това е мек процес. Намирайки се в него… отначало всеки от вас, изхождайки от това ниво на възприемане на реалността, което той има, ще почувства, че нещо си е отишло, но няма да може да разбере за себе си какво е това нещо. Впоследствие, след няколко дни човек отново ще почувства, че нещо е дошло… но веднага няма да може да разпознае какво се е изменило. Изменението ще носи общ характер, скъпи мои. Но енергията на Рода няма да се върне при всички. Тези, които искат да постъпят в друго училище, ще могат да го направят. За да стане това, енергията на техните Родове ще ги напусне и ще влезе във взаимодействие със световете, в които в последствие ще се проявят тези светлинни същества, които са напуснали школата на Земята.
Пазителите на Гая (представителите на Шестата Раса) ще почувстват силен прилив на жизнени сили, което ще окаже влияние на целия им последващ живот на Земята. Ще се промени метаболизма им и много други жизнени процеси. Хората ще започнат да се адаптират към Новите Енергии и към Сценариите, които са били избрани от нашия Отец за лейди Гая, и за целия човешки поток. Спящият великан ще се събуди когато му дойде времето и сънят ще го напусне. В този момент всеки човек ще е на своето място, на което трябва да е. Когато енергията на Рода се трансформира във вас, вие ще забележите, че малките деца са започнали по друг начин да проявяват връзката си с вас. Връзката ще стане много по-дълбока. Вие ще почувствате на ниво възприемане на реалността единение със своето Земно Семейство. Ето това е нещото, което е много важно за вас. Това е нещото, което ще е трамплин за израстването на много от малките представители на Шестата Раса. Сега много от тях са малки деца, но ще дойде време и те ще пораснат. Благите плодове, които предаде нашият Отец на всеки от вас, ще се влеят в малките деца и те ще наследят Земята. Блажени са кротките, защото те са солта на Земята. Исус Христос.
Приел: Богдан Манжелей (Михаэль) 07.07. 2014 г.
Превод:Георги

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони