Monday, July 14, 2014

Седмично послание на Хиларион 13-20 юли 2014г.Възлюбени,

Пътят напред е самовглъбяването колкото може повече през следващите няколко седмици. Много неща се случват на енергийни нива и на повърхността на Земята, и във вътрешността, и на по-висши етерни нива. Това е време на големи промени и става по-очевидно с всеки изминал ден. Да оставате центрирани и в синхрон с по-висшата си истина ще ви помогне да преминете през този период с повече лекота и грация. Също така е много полезно да се свързвате със света на природата около вас като прекарвате повече време навън, тъй като това помага да се поддържате заземени и във връзка със Земните енергии. Да плувате често би било много успокояващо, пречистващо и целебно за ваше добро. Ще сте добре, ако сведете до минимум вниманието си към новините. Има много неща, които се скриват сега, но това не може да продължи твърде дълго.

Тези, които упражняваха власт зад кулисите във всяка държава по света, няма да са в състояние да запазят тайните си действия от широко оповестяване в голям мащаб. Новите енергийни вливания изискват прозрачност във всички взаимодействия между всички страни в глобален мащаб и също така между всички хора като цяло. Времето за тайни свърши. Всяка клетка във всеки обитател на Земята се трансмутира, пречиства и трансформира. Скоро ще дойде време, когато всеки мрак или сянка ще се вижда ясно в полето на аурата на всеки човек и това разкритие ще помага на всички да вървят в светлината си и да живеят в истина и интегритет. Воалите между световете бързо изчезват и тези, които са напреднали, които маркираха пътя чрез контакт с по-висшите измерения, сега ще намерят за много по-лесно да донесат по-голямо знание и мъдрост, за да бъдат споделени с всички, които търсят отговори.

Простете на себе си, Скъпи души, за това, че сте хора, защото вие създавате нова и великолепна форма, която далеч ще превъзхожда предишните форми на много нива. Именно вашата човечност е най-ценена от легионите същества от по-висшите измерения, които наблюдават настъпването на растежа и разширяването във вас. На всеки един от вас се гледа като на истински и смел пионер на новата и чудесна граница, тъй като вие се учите да използвате способностите си и да ги синхронизирате за най-доброто на всички дори ако трябва да преминете през същите опити, както останалото човечество. Не беше лесен път за никой от вас в този живот, но имайте предвид, че това е Животът, където вие изплувате победители в Светлината на истинското си великолепие!

Именно душевните качества, които изразявате и придобивате през училището на живота на физическата планета е това, което ви прави такова мощно и уникално същество в космоса. Тези опити са това, което се носи в по-висшите измерения на живота във вселената. Нещата от по-ниските измерения трябва да се трансмутират в по-висша светлина, за да останат с вас. Ето защо имаше толкова много неща, които се нуждаеха от осъзнаване и освобождаване. Този процес е все още в сила и ще продължи да е в действие докато всеки остатък от отпечатък от по-нисша вибрация е изчистен в тялото и енергийното поле на всеки човек. Колкото повече хора успеят да се придвижат в пълното си присъствие на светлинното си тяло, толкова по-бързо ще се случи ускорението към Издигането.

Тези времена изискват трансмутация чрез използването на постановлението на виолетовия пламък и този мощен инструмент е на разположение на всички. Да го използвате ежедневно е много полезно, не само за лична употреба, но и за трансмутиране на енергиите, които обграждат Земята сега. Използвайте този мощен алхимичен процес с леко сърце и чувството на радост в сърцата ви. Светлината в края на тунела наближава.

До следващата седмица…
АЗ СЪМ Хиларион
Превод:Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message.

Постановление на виолетовия пламък

Любящо Божествено Присъствие, АЗ СЪМ в мен
Чуй ме сега Аз постановявам
Нека дойде благословия, за която настоявам
Върху Христовия Аз на всичко и всеки
Нека се разпростре виолетовия пламък на свободата
Около света, за да направи всичко цяло
Да насити Земята и хората и също
С растящо Христово сияние чрез
АЗ СЪМ това действие от Бог Свише
Поддържано от ръката на Небесната Любов
Трансмутиращо причините за раздора тук
Премахващо причината, така че никой да не го е страх
АЗ СЪМ  АЗ СЪМ  АЗ СЪМ
Пълната сила на свободата на любовта
Издигайки цялата Земя към Небесата
Виолетов пламък сега свети ярко
В живата красота е самата Божия Светлина
Която сега и завинаги
Освобождава вечно Света, мен и всичко живо
В съвършенството на Възнесен Майстор
Всемогъщ АЗ СЪМ, всемогъщ АЗ СЪМ, всемогъщ АЗ СЪМ!

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони