Monday, July 21, 2014

Седмично послание на Хиларион 20-27 юли 2014г.


Възлюбени,

Хората по света се обединяват във все повече и повече да стоят по улиците, за да стане ясно на световните лидери, че повече не са склонни да бъдат тихи свидетели като наблюдават безсмислено унищожение на хора по света и унищожаването на родните им земи. Тъй като властите, които създават страх у хората, за да ги държат под контрол, са атакувани, пробуденото човечество по планетата се надига все по-масово, за да сътвори промяна по планетата. Основните новини продължават да потискат отчитането на великото движение на протестите на хората в основни градове по света и това стана очебийно ясно за световното население. Лъжите, измамите и прикриването от страна на властимащите стават все по-очевидни във всеки момент.

Тъй като изливането на любящите енергии на божественото женско начало върху планетата се задълбочава по сила, това, което не е в синхрон с любовта, ще изпъкне в ярък контраст. Наистина няма къде да се скрие повече сенчеста дейност. Когато сърцето на всеки човек е изпълнено с любов, хората имат способността да усещат и чувстват измамата у друг човек. Именно това се случва сега по планетата. Хората виждат зад маските истинските мотиви на лидерите си и това, което се случва наистина, и настояват за истината. В ход са големи уловки в тези хора по невъобразим мащаб. Тези дейности изискват пробудените хора да станат и да говорят истината си, защото те знаят на много дълбоко ниво, че времето на избор дали да продължат да спят свърши.

Лъчите на слънцето сега са по-силни от преди и на всеки човек подобава да защити тялото си като ограничи престоя си на слънце през интензивните часове на деня и да носи предпазни слънчеви очила по всяко време, когато е навън през деня. По-добре е да се излиза навън рано сутрин, за да се климатизира тялото към променящите се климатични модели. Магнитното поле на Земята е по-слабо и се изисква човешкото тяло да поема въздух в по-големи количества, за да захрани енергийните си нива. Упражнение по дълбоко дишане всеки ден много помага сега, защото именно магнитното поле излъчва енергия към всички части на тялото чрез нервите и нервните центрове и техните разклонения. Важно е да се повиши силата на магнитното поле на човека, за да се приведе тялото и ума към най-високото ниво на здраве и жизненост.

Ние молим пробудените хора да продължат да запазват спокойствие и да поддържат Светлината през тези смутни времена. Вашата Светлина е силно необходима сега. Търсете и разпознавайте положителните черти в другите около вас и подсилвайте тези хора по начин, по който сте водени да го направите. Подкрепяйте онези, които рискуват доброто си, за да говорят истината си и да стоят в Светлината си. Разпространете съобщението за новата земна реалност до всички, които са готови да го получат. Именно в тези времена, като стоите в окото на бурята, вие можете да направлявате издигане, любов и състрадателна енергия и мисли към братята и сестрите си, когато те стигат до периоди на разкрития с процеса на пробуждане.

За всяка душа, която изпитва физически израз, именно действието на борба и усилие е това, което разкрива на всяка нейните уникални дарби и духовни качества. Когато те престанат за се съпротивляват на притока на противоположни енергии, които носят повече Светлина в съществото им, пътуването на откритието става пътуване в реалности, които не бяха достъпни за изследване преди. Важно е да се вярва и да се продължи инерцията и да се помни, че цялата вселена сега подкрепя всички вас. Репертоарът на съществата от по-висшите измерения, които са с всеки пробуден човек, е по-велик от всякога преди. Приемете любовта и напътствието, което те носят, да стоите в баланс и равновесие. Никой в тези времена не е сам по пътя си.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони