Friday, July 18, 2014

Всички ние сме клонинги на 500 изходни образеца


16 юли 2014, резюме
Населението на Земята превишава 7 милиарда души, но всичките тези милиарди са само клонинги (копия) от 500 изходни образеца (шаблони). Как да не си спомним думите от Библията – “Бог ни е създал по своя образ и подобие” и легендите за това, че някога на Земята дошли богове, които създали човешката раса. Двамата мъже, които виждате на снимката в началото на статията, не са роднини и живеят в различни краища на света, но изглеждат като братя-близнаци.
 http://earth-chronicles.ru/Publications_8/51/photog.jpg

Библейските разкази, легенди и митове на Земята ни дават подсказка за нашия произход. Много истории говорят за това, че в началото на времената на нашата планета долетели “богове", или по-просто казано – представители на извънземна раса. Може би са претърпели авария и не са могли да се върнат на своята планета, а може би са били екипаж на кораб ”сеяч”, летящ по безкрайните простори на космоса и създаващ обитавани светове.
Милиарди хора живеят на Земята, но всички те произлизат от около 500 изначални човешки шаблона. Тези шаблони съществуват като отражение на вътрешния и външния образец на тялото и външността. 62-годишният фотограф Francois Brunelle от Монреал прекарал последните 12 години в търсене на тези шаблони по целия свят.
Той е събрал доказателства за идентичността на съвсем непознати хора със сходни физически характеристики. Резултатите от неговите изследвания доказват твърдението, че шаблоните, по които се създават хората, съществуват. Хора от различни точки на планетата, не свързани помежду си по никакъв начин, се оказват почти идентични по физически и външни признаци.

В началото на живота човешките ембриони се създават с помощта на шаблон, а после се коригират съобразно генния код на родителите. Изходният клонинг се изменя, което създава видимост за уникалност и разнообразие на човешкия вид, но изходният шаблон все едно се запазва като част от този нов шаблон. Всеки нов човек се създава по изходния шаблон и всеки път при раждането на нов човек той по същество създава отново самия себе си.
В нашия свят има повече от 7 милиарда души, но независимо от расата, етническата принадлежност, пола и възрастта, има някой, който е почти идентичен с Вас. Да, геномът на родителите видоизменя външността на новия човек, но в 1% от случаите това не се случва, което позволява да се намерят и да се изчислят изходните 500 шаблона, по които сме създадени ние всички – целият род на “Разумния човек”, съществуващ днес на планетата.
Хората, които виждате на снимките в статията, не са братя и не са сестри, и изобщо не са роднини. Ние всички сме клонинги и може би някъде ходи точно копие на нас самите...
Превод: Лусесита
Линк за статията на руски с множество снимки:
http://earth-chronicles.ru/news/2014-07-16-68367

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони