Monday, July 14, 2014

Чудни събития Съобщение, свързано с 11-тата формация за 2014 г., поява на същество и символ.


13 юли 2014
(Интересното в случая е, че по календара на маите 8 юли 2014 г. – денят, в който се появи житният кръг с форма на числото 8 - беше ден със Слънчев печат “Маймуна” и с Тон 4 – Тонът на Формата.)
През нощта на 10 срещу 11 юли Робърт ван ден Брьоке почувствал присъствие, свързано със съобщението, което трябвало да получи за последния житен кръг (този с числото 8). Изведнъж той започнал да мисли за съществата от планетата Ларга и после, с третото си око, видял образа на същество, което приличало на човекоподобна маймуна.
Изведнъж Робърт разбрал, че съществото, чието присъствие усеща, принадлежи на семейството на Larga – известна извънземна раса.
Той почувствал дълбока любов, която идвала от съществото, и че то присъствало тук, за да подготви хората за нещо голямо.
Съществото дало на Робърт да разбере, че хората стават все по-зрели за контакт с извънземни. Робърт почувствал толкова много любов, излъчвана от това подобно на маймуна същество, че просто поискал да го погали по главата. Това не било възможно, разбира се, защото съществото присъствало енергийно. Но в мисълта си Робърт все пак го направил и, в отговор на това, почувствал извънредно голяма любов, идваща обратно към него. В този момент Робърт отново си представил колко важно е да уважаваме живота и да предаваме това към хората.т
Съществото “казало” на Робърт, че колективното съзнание на хората на Земята сега расте извън Слънчевата система, създавайки по-голяма вътрешна любезност в определени групи, което ще позволи да имаме контакт с извънземни.
После съществото поискало да предаде съобщение, свързано с житния кръг със символа на числото 8. То казало на Робърт, че 8 като символ означава безкрайност и баланс – включително баланс между двете полукълба на мозъка, което съществото нарекло “лемнискатно мислене” (изображението на лемнискатата прилича на осмица – бел.пр.).
Съществото казало на Робърт, че като визуализираме лемниската в хоризонтално положение, получаваме чувството за безвремие и ясен ум, което може да е много полезно, особено когато човек трябва да вземе важно решение или иска да започне нещо ново в живота си. Също така е добре да рисуваме (използвайки пръстите си) лемниската във въздуха пред лицето си, осем пъти поред.
Ние всички сега сме пред ново начало и все повече сме наясно за живота след смъртта, за духовното безсмъртие и ще влезем в контакт си извънземни цивилизации. Това също е една от причините за появата на 8 в житния кръг.
Скоро повече знаци от извънземен произход ще бъдат предадени чрез Робърт, за да подготвят хората за контакти от Космоса. В допълнение, съществото “казало”, че е полезно да се гледат снимки на този житен кръг с фигурата 8, това отваря сърцето.
То казало още на Робърт, че сега в нашата Слънчева система лети огромен обект във формата на 8.
После Робърт направил няколко снимки. Имал "изгарящо" усещане на челото си и изведнъж видял синя светкавица пред очите си. После се погледнал в огледалото и видял, че на челото му се е появил символът 8.
И така, на Робърт било съобщено за присъствието на огромен извънземен космически кораб във формата на 8, който сега се намира в нашата Слънчева система. След като той препратил това съобщение на Nancy Talbott (по Skype), Нанси му казала, че един час преди това видяла видео на професионален астроном, който открил присъствието на голям обект във формата на 8, който летял през нашата Слънчева система. Ето линк за това видео:
http://www.youtube.com/watch?v=u63aUQrc5do
А във видеото по-долу можете да видите изображението, което се появило на челото на Робърт:
http://www.youtube.com/watch?v=3AdaTC7FGmk
Източник:

Снимки на житния кръг от 8 юли 2014 със символа на числото 8 могат да се видят тук:
http://www.cropcircleconnector.com/2014/Standdaarbuiten3/Standdaarbuiten2014c.html
Превод: Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони