Monday, July 14, 2014

Отблъснете се в средата на потока и позволете на течението да ви носи. – канализирано от Рон Хед Архангел Михаил и Съветите

falls6
Казвали сме ви и преди, повече от веднъж, че сте били в разгара на промените, пробуждането, нарастващата светлина и енергия. И все пак мнозина продължават да казват, че нищо не се е случило. Мнозина все още ще твърдят, като че ли техният фокус не е върху вътрешния им живот, а върху външния. Позволете ни да потвърдим за тези на преден план сега, че все пак, точно както те започват да подозират, собствената им еволюция на съществуване, на съзнанието, сега е в пълна сила. Способностите идват онлайн. Плановете се променят. Възможностите не само чукат на вратата, но в много случаи ви водят за носа. Нещата за които винаги сте мечтали, но които са били считани за "невъзможни", се превръщат във вашата реалност.

Искаме сега да ви дадем картина на най-добрият начин да се справите с това, ако вие наистина осъзнавате, че ние описваме настоящите ви житейски събития. Вие сте чували за потока. Вие сте запознати с "вихърът". Ние сме използвали образа на водопади. Всички тези идеи изобразяват какво ще продължава да бъде това. В действителност, то само ще се увеличи. Станали сте толкова добри в сърфирането на тази вълна, че все пак, вие може да изпитате това сега като заглаждане на ездата. И всъщност, най-голямата и най-неудобна част от промените са приключили за по-голямата част от вас. Сега "добрите неща" ще започнат да се разгръщат.

Все още ще има неравности от време на време на пътя. Това се нарича живот. Но, с цел да преминете покрай лудостта за вас самите, ние ви молим да се предадете. Тази дума тревожи много от вас, но тълкувате нашето значение неправилно. Ние имаме предвид за вас да се
отблъснете в средата на потока и да позволите на течението да ви носи. И ние не искаме да даваме картина на неконтролируем поток, а на огромна вътрешна сила, сила която сте вие самите.

Ние предприехме големи усилия, за да ви накараме да разберете, че каквото и да сте били свикнали да виждате като външна сила, всъщност е сила присъща на вас самите. Не е, като че ли силата която наблюдавате извън вас не е там, но това е също така вашата сила. Вие сте част от нея. Вие започвате да разбирате това, и докато го правите, вие се учите как да го използвате. Ние нарекохме това " 
E  билет за пътуване ". Забавлявайте се. Моля, пазете вашите ръце и крака във вътрешността на превозното средство през цялото време.

Една последна мисъл. Докато вашите новопридобити способности започват да излизат на повърхността, и дори и най-способните от вас ще имат някои, моля не забравяйте да развиете контрол над тях, също така добре. Като пример, ако започнете да чувате неща, които не сте чували преди, не забравяйте да се научите да ги намалите или изключите, когато ви е необходимо. Не бъдете завладявани от тях. Това се отнася и за всички останали способности. Вие филтрирахте тези неща извън вашето съзнание за доста дълго време и те ще отнемат известно време за свикване.

Благословения за любов и светлина на всеки от вас в този ден.
Превод: Христо

 Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони