Saturday, July 26, 2014

Братята и Сестрите от Светлина от Сириус: „ Активен Съ-творец в Божествената игра” Чрез Шогун Амона
21 юли 2014г.

Възлюбени „Братя и Сестри” от Земята,

Приветстваме ви в любовта и светлината на Единството на нашето същество. Ние сме братята и сестрите от Сириус и сега присъстваме във вибрацията на Любов и
 Хармония – Тук и Сега.


Много от вас питат, защо ние, звездните братя и сестри не се намесим осезаемо с повече дейности и лекота в роцеса на издигането. Бихме искали да ви припомним –
 позволено е само на самия Източник активно да се намеси в процесите и Майката Земя избира този момент от времето за себе си, когато тя ще навлезе от все сърце във фазата на активна и видима трансформация.

Има много фактори, които са в сила и ако се фокусирате върху своята божественост, вие ще разпознаете, че Източникът е във вас, във всеки един от вас, и така вие
 започвате, като Съ-творец да влияете върху себе си – обкръжаващото ви поле и средата си.


Когато се придвижите в любовта – в чистата любов на сърцето си – ще почувствате, че силата ви и споменът ви за Източника се връщат в съзнанието ви. Основното е, че вие започвате да се отваряте за Източника в себе си от дълбока вътрешна носталгия – и започвате да се интегрирате в божествената игра като активни Съ-творци – доброволно и със съкровено убеждение.


Никой друг, само вие можете да вземете това решение за себе си – този избор. Ако действате чрез собствени ресурси и инициатива, вие и душата ви ще изпитате висше ниво на извисяване в Божественото си присъствие, което винаги присъства във вас, признавайки Всичко Което Е като Единство.


Не е наша работа да ви убеждаваме чрез думи, по-скоро наша задача е да ви припомним с любов за любовта и хармонията във вас. Всички ние сме пътешественици, които са на пътя си за вкъщи, в безкрайния Източник, в произхода АЗ СЪМ. Всички ние сме Божествени Същества от Любов и от Светлина АЗ СЪМ и в дълбините на сърцата ни ние винаги сме Едно. Ние сме братята и сестрите от Светлина от Сириус.


В Любов, Радост и Единение… Шогун Амона

Превод:Tauno


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони