Thursday, July 3, 2014

СЕДЕМ СВЕЩЕНИ СЕДМИЦИ - част тридесет и четвъртаСедемте Свещени Елохима

Седемте Свещени Елохима - Ден 43 - 3 Юли 2014

Елохим са "строителите на формата" чрез фокусирането на съзнанието към Бога чрез Седем Лъча.

Това означава, че те са отговорни за физическото създаване на нещата на Земята чрез преобразуване на енергията в материя.

Силите на елементите служат директно под Елохим. Елохим създаде, а елементите подхранват и защитават тези творения в четирите елемента: огън, въздух, вода и земя. Малък пламък от всеки един от техните жизнени потоци е закотвен в челото на всеки отделен въплъщаващ на Земята.

Това е известно като Седморния Пламък и идва чрез интелекта да съдейства за провеждане на баланс и изпълнението на Божествения План във външния свят. Когато напявате свещения звук Елохим, вие се свързвате с тяхната огромна сила и ги карате "да слязат долу" за ползване на физическо ниво.Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2014/07/sedemte-sveshteni-elohima-den-43.html

Майка Мария

Майка Мария - Ден 44 - 4 Юли 2014

Майка Мария е красив, мощен Възнесен Майстор на голяма любов, мъдрост и състрадание. Тя изящно илюстрира майчинството на Бог в ролята си като майка на Исус Христос.

Тя също бе въплътена като жрица в храма на истината в ранните дни на Атлантида, където се грижи за Изумрудения Пламък докато учи лечебното изкуство, свещената наука на безупречната концепция и дисциплина, необходими, за да величаят Божието Съзнание.

Като Божествено Допълнение на Архангел Рафаил, Майка Мария продължава да служи на Земята от изумрудения лъч на изцеление, истина и наука. Като Майка на Света, тя защитава жените и децата и се застъпва в служението на изцеление на всички нива. Нейната музикална тоника е Аве Мария.


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2014/07/maika-mariq-den-44.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони