Tuesday, July 1, 2014

Житен кръг в Англия от 29 юни 2014 – Общо Планетарно Съзнание


Космическите енергии ни помагат да се обединим в Общо Планетарно Съзнание
Възможно тълкувание по календара на маите Цолкин

Този житен кръг беше открит в Англия на 29 юни, в Ackling Dyke, Dorset.
Множество снимки от житния кръг могат да се видят тук:
В календара на маите Цолкин всеки ден (както и всяка година) има Слънчев печат и Тон на Творението.
Тоновете на Творението са общо 13. Тринадесетте числа представляват първичната структура на лъчистата енергия, която на пулсации идва от центъра на нашата Галактика, който маите са наричали Хунаб Ку. Всяко число съответства на определена функция на радиорезонанса и представлява едновременно и пулсация, и лъч.
 Слънчевите печати са Свещени знаци-символи, определящи циклите на честотните диапазони, по които преминават пулсациите на Галактическите Тонове на Творението. Символите представляват резонансна структура, вибрационна форма, позволяваща на първичните хармонични пулсации да се проявят в нашата Слънчева система. Слънчевите печати са общо 20.
 По календара на маите Цолкин на 29 юни 2014 имаме следните енергии:
 Слънчев печат на деня: “Вятър” – Дух, Дишане, Връзки, Комуникация
 Тон на деня: Тон 8 – Цялостност (Интегритет), Положителност, Хармонизация
 Тон 8 е и Тон на текущата година по маянския календар, която започна на 26 юли 2013 и продължава до 24 юли 2014 г. и която е година на Жълтото Галактическо Семе.
 “Жълтото Семе” означава Осъзнаване, Целеустременост, Цъфтеж.
 Житният кръг се появи по време на Вълната на Орела, която започна на 22 юни 2014 и продължава до 4 юли 2014.
 Значение на Слънчевия печат “Орел”: Творчество, Виждане, Разум.
Орелът, който е Поддържаща енергия на Семето, помага на хората да се обединят в общо Планетарно Съзнание. Орелът е 15-ят Слънчев печат.
 В центъра на пиктограмата е изобразена Земята. В първата окръжност около нея са изобразени 5 кръгчета, а във втората, външна окръжност са изобразени още 10 кръгчета, или имаме общо 15 кръгчета. Те символизират Вълната на Орела (15-я Слънчев печат).
 Тези 15 кръгчета представляват 15 Жълти Семена. Тук под Семена се разбират всички Семена на Съзнание, “посяти” на Земята – хора, животни, растения и представителите на всички останали царства.
 На пиктограмата всичките 15 Жълти Семена са свързани със Земята, а имат и много връзки помежду си.
 Земята е Окултният Учител на Семето.
 Слънчевият печат “Земя” има следното значение: Еволюция, Навигация, Синхронност. Земята помага за Еволюцията на съзнанието на хората, както и на всички Семена.
 Вятърът, Енергията на Духа, е тази, която помага за изграждането на връзките между Семената.
 Енергията на Орела като поддържаща енергия на Жълтото Семе, също помага на всички Семена (на всички хора) да се обединят в общо Планетарно Съзнание заедно със Земята.
 Също и Енергията на Тон 8 помага за интегрирането на всички Семена, помага им да станат цялостни и хармонични.
 И така, енергиите на деня, на вълната и на годината помагат за повишаване на съзнанието на Семената (на хората) и за тяхното обединяване в общо Планетарно Съзнание. 
 Когато Семената са свързани помежду си в Единство чрез енергията на Духа и на Синия Орел, те започват да цъфтят. Във външната окръжност на пиктограмата 5 от Жълтите Семена са разцъфнали с красиви цветове. Това е и целта на годината на Жълтото Галактическо Семе –  Осъзнаване, Целеустременост, Цъфтеж.
 Следват кратки описания на енергиите, изобразени символично на житния кръг.
  ЖЪЛТО СЕМЕ – Осъзнаване, Целеустременост, Цъфтеж
 Семето е Идеята - изразът на творческата енергия на ниво “мисъл”. То изразява най-чистата форма на проявление на мисълта, то се ражда от Любов.
 Семето винаги се проявява със стремеж към растеж и процъфтяване.
Знай, че всичкият потенциал е затворен вътре в теб и само твоето решение може да го отключи.
 Ние, хората, сме Божествено Семе на Вселената. Изчиствайки Земята от болката, мъката и насилието, ние строим живот на Земята в любов, щастие и хармония!
 Величието и богатството на индивидуалната душа се проявяват в пространството и времето, за да стигнат до разцвет.
 Живей и твори Сега! Твоите способности и таланти са безгранични!
Смело и с любов посаждай в благодатна почва семената на твоите потенциали и те ще разцъфнат с ярки цветове. Използвай мощната енергия на Семето!

СИН ОРЕЛ – Творчество, Виждане, Разум
Орелът помага за пробуждане на глобалното съзнание на планетата.
Енергията на Орела ти помага да дадеш своя принос в повдигането на колективния дух. Променяйки себе си, ти променяш и Цялото.
 Орелът, който е Поддържаща енергия на Семето, помага на хората да се обединят в общо Планетарно Съзнание. Така ще разгърнем пълния си потенциал на Творци на нашата реалност.
  БЯЛ ВЯТЪР (Ик)
 Дух, Дишане, Космическа енергия, Вдъхновение, Комуникация и връзки
Ик е галактическият вятър, катализиращото течение, Духът, който минава през всичко. Той е божественият дъх, одушевяващ цялото творение.
 Неговата същност е движението на Духа, с което прониква във формата, за да я оживи, пречисти и вдъхнови.
 Вятърът е енергията на Великия Дух, който прониква във всичко и обединява всичко. Той е свързващото звено, чрез което се изразява Създателят. Той съединява Небето и Земята.
 Вятърът преобразува материалните светове в пространствени светове от висшите измерения.
 ЧЕРВЕНА ЗЕМЯ – Еволюция, Навигация, Синхронност
 Червената Земя притежава Ключа и ръководи еволюционната програма на планетата. Земята е нашият Дом. Тя е комплексно планетарно поле от енергии, нашата работна платформа.
 Човекът и Земята са единни. Този принцип се отнася не само за човека, но и обединява всичко на Земята - минерали, животни и растения. Земята щедро дарява енергия на всички. Тя е комплексно, великолепно живо същество.
 Почувствай твоята връзка с Майката Земя, почувствай нейната топлина и любов, напълни очите си с красотата на обкръжаващия те свят и благодари за всичко, което имаш. Земята не само грижливо те носи, но и ти дава всичко, което ти е нужно! Земята ти дава пространство за твоя ръст и разцвет.
 Почувствай, че ти си част от голямото Цяло! Земята се е предоставила като платформа за осъществяване на високата цел на Творението – раждането на индивидуални, независими Съ-Творци.
 На Земята се модулират енергиите на пространството и времето.
Това означава, че всички същества, свързани със Земята, участват в този процес.
 Почувствай единството на твоето тяло и Земята. И тогава Земята уверено ще те поведе по твоя път за свободно използване на творящата енергия.
Мая Тодорова

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони