Monday, July 7, 2014

СЕДЕМ СВЕЩЕНИ СЕДМИЦИ - част тридесет и петаВеликият Божествен Директор
Ден 45 - 5 Юли 2014
"Седемте Свещени Седмици" са радиация, предоставена на Земята от Великият Божествен Управител.

Той е част от встъпилите космическите лъчи, спускащи се като Волята на Бог. Сливащ се с универсалните космически цикли, тази синя огънена светлина асистира за задвижването на посоката на Божествения План за еволюция на Земята.

Великият Божествен Директор е служил като неразделно обучително силово поле за посвещаване за много Възнесените Майстори и в момента работи в много тясно сътрудничество със Сен Жермен за възвестяване в нашия нов Златен Век.

Той отбелязва всеки жизнен поток в определен момент и когато те могат да бъдат от помощ на човечеството, той преобразува тяхното човешко творение. Неговото етерно отстъпление е пещерата на Светлината в Индия. Също така може да помогне с юридическите въпроси.Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2014/07/velikiqt-bojestven-upravitel-den45.html
Архангел Метатрон
 Ден 46 - 6 Юли 2014

Метатрон е считан за един от най-висшите ангелски същества, които седят до престола на Бога и е изобразен като короната на дървото на живота в кабалистичните учения.

Той е представител на Източника, създател на външните светове. Той помага в изграждането на Хеопсовата пирамида в Гиза и поставя в нея чистотата, която върви с тази високо вибрационна област.

Създател на Електрона, Метатрон прехвърля Божественият План на Сътворението на всички нива под него. Той е кредитиран като служител на свещените геометрични модели на Вселената и огромното му съзнание е силно замесено в земната еволюция, особено в довеждането на Платинената Космическа Светлина на Съюза.

Той преподава на вътрешните равнини, особено в използването на Светлината в рамките на физическото проявление за повишаване на съзнанието.
Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2014/07/arhangel-metatron-den-46.html


Розата на Светлината

Възлюбената Роза - Ден 47 - 7 Юли 2014

Възнесеният Майстор Розата на Светлината представлява качеството, което и дава името Розата на Светлината.

Това е качество, което кара светлината в сърцето да се разширява, както цвете разгръща листенца. Тя представлява дейността на сърцето и разширяващото действието на тройния пламък на Любовта, Мъдростта и Силата. Действието на сърцето е това, което е активността на Аз СЪМ Присъствието.

Можем да се обърнем към нейния Свещен Розов Огън, за да ни помогне да получим автентично Божествената Любов и след това, от своя страна, да дадем тази любов към всички тези около нас. Тя също помага с божествената проницателност на истината.

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2014/07/vazlubenata-roza-den-47.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони