Saturday, March 8, 2014

Големи и забележителни подравнявания са все още на вашия хоризонт. – канализирано от Рон Хед

WORLD
Архангел Михаил и Съветите на Висшите Аз-ове
Ние ще говорим днес по една тема която ние вярваме, че ще донесе нова надежда на мнозина. Много от вас бяха потопени в продължение на няколко дни сега в това, което трябва да ви се е явило като пълен хаос. То ще ви е изглеждало така, сякаш не само вашите светове, но и целият свят е бил в пълен безпорядък. Нека да обсъдим това явление.
Вие ще си спомните много дискусии в миналото по отношение на притока на нови енергийни източници и тяхното въздействие върху вас. Ние говорихме за издигането на вашата собствена енергийна честота и как тя ще докара неща отвътре, за да бъдат изчистени и освободени. Всички от тези доверени канали с които ние общуваме са говорили за това често. Ситуацията сега е, че повратната точка е достигната и надмината за много от вас. Голям товар от багаж, от който имате нужда да се отървете стигна до повърхността и сега можете да го пуснете за добро. Не отивайте в " Бюрото за изгубен Багаж ". Просто хвърлете далеч вашия билет и го оставете там където си лежи.
Сега, предполагайки че вие направите това, какво се случва в последствие? Е, тази лъскава нова личност която вие сте се опитвали толкова трудно да изградите ще започне да се поддава на повърхността сега. Позволете на този Аз да излезе да играе. Може да не се почувствате много комфортно отначало. Никоя промяна не го прави. Вие всъщност може да бъдете изненадани от някои неща, които може да кажете или направите. Но някои промени не отнемат много време да се свикне с тях, защото те са толкова много добре дошли. Това е една от тези. Бъдете готови да изисквате повече от добрите, любещите и щастливите неща в себе си, за себе си. Бъдете готови да се харесате.
Това не означава, че всичко ще бъде спокойно около вас завинаги. Ние ще ви кажем сега, че големи и забележителни подравнявания са все още на вашия хоризонт. Те отразяват условията на колективното съзнание и ще доведат до още по-голяма промяна. Това ще продължи да бъде една бурна година. Но това ще бъде период през който ще бъдете много щастливи да сте преминали, когато всичко е казано и направено. Много говорят за всичките неща, които те искат да се случат. Много говорят за тези неща като че ли те могат да се случат за една нощ. Дори и така да е, трябва да е очевидно, че ако това се случи, вие ще бъдете въвлечени в невероятно дива езда. Вие трябва да се чувствате благодарни, че нещата няма да са чак толкова драматични.
Ние ви казваме че нищо не се случва без влагането на вашата енергия, въпреки че вие нямате съзнателен спомен за процеса. Така че можете да бъдете спокойни, че вие управлявате тези промени по възможно най-добрия начин. Въпреки настоятелните призиви за незабавна промяна, нещата ще се извършват по малко по-подреден начин. Но те ще се извършват, и доказателствата за това ще са все по-видими, както за тези, които ги очакват с нетърпение, така и за тези, които се плашат от тях.
Сега, отново говорейки за енергии, позволете ни да споменем преди да сложим край на това, че има енергия в ход сега която се разраства, необратима е, и ще причини голяма и трайна промяна на вашата планета, и всъщност на цялата тази вселена. Това е една енергия, която е била очаквана за двадесет от вашите векове. Нуждаела се е от толкова време за да узрее в своята сила, но тя е тук сега. Тя е във вас сега. Не я търсете извън себе си. Колко често ние сме казвали това? Но тя е тук. Ние работим с нея. Вие започвате да я владеете. Някои са я наричали мека сила. Това е толкова добро име за това, колкото може да бъде, въпреки че има много други. Безусловната любов е различна.
Когато ние продължим ние ще говорим надълго и нашироко какво означава това и как вие най-добре можете да го използвате. За сега, вземете кратка почивка след толкова взискателни няколко дни. Вие сте се справили добре и ние ви обичаме и ви подкрепяме във всичко. Добър ден.
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони