Wednesday, March 19, 2014

Плеядите - Портала на Пролетното Равноденствие и Съзнателен Контакт


Поздрави, ние сме Плеядианците и излизаме напред в Благоволение и с Безусловна Любов към всяко същество на тази равнина и отвъд. Ние идваме с едно по-дълбоко разбиране и знание за вашето Планетарно Възнесение и неговите етапи.

Тъй като по-дълбоко съзнание се постига от много от вас във вашата реалност, много нови възможности се създават и дори проявяват в собственото ви колективно поле - и във вашата лична реалност.

Това, за което искаме да говорим в този момент от вашата земна реалност са Енергиите / Портала на Равноденствието и неговия ефект върху всяко индивидуално съществуване и реалност. Бъдете смели наши колеги - Служители на Светлината, Братя и Сестри, защото тази нова вълна и това количество Слънчева енергия ще удари много неща и земните реалности, които са подготвяни в продължение на няколко години.

Драстични промени са върху вашата реалност, тъй като колектива и много от вашите Работници на Светлината са копнели, създавали и постановявали много от тези промени. Ще има проливане, трусове под формата на енергийни вълни и буквално огромно освобождаване на плътността и освобождаване на старите модели / форми / творения. Това, което някога е било старо и неудобно вече не е и изчезва като прах във вятъра.

Равноденствието е тук, за да помогне на много от вас по пътя си да станат Мулти-Измерни в собствената си честота и вибрации на възможно най-високата енергия за ВАС. Това ще доведе до неща като първият личен контакт в собствената си реалност, първи, преди колектива ще бъдат включени в тези взаимодействия. Защо е важно да се започне този първи контакт на физическо ниво (вашето собствено ниво)?! Защото, когато сте наясно и готови за тези нива на взаимодействие по свой собствен начин и вибрации, в колектива се влива приемане и любов, с разбиране на нашето съществуване и нашето присъствие на вашата Земна реалност.

Тъй като всеки един от вас е част от Единството и част от вашият Земен Колектив, вие подготвяте пътя за другите, за да бъдат във връзка с нашето същество на по-дълбоко ниво и с по-дълбоко разбиране / приемане. Всичко се отнася до приемането на съществуването ни, върху това искаме да работим, и това е повече от това просто да знаете, че сме тук в сега, то е също виждане и усещане за нашето присъствие около вас, както и вътре във вас.

Пазителите на Портите и Земния Екип са първите, които са във връзка с нашите енергии, тъй като сте готови за това. Вълната от първите в този Процес на Възнесение са вече приведени в съответствие с нашето същество и нашето Присъствия, тъй като те са били подготвяни за всичко това от дълго време насам. Тяхното време е сега, за да помогнат за Първия Контакт и това минава през собствените им въплъщения и Присъствия, чрез техните реалности. Вие ще знаете, когато сте от първата вълна и ще се приближите до нашите енергии във всички видове форми и начини.

Не ни търсете във физическо въплъщение, възлюбени, защото може просто да се приспособим към вашите енергии по най-изтънчените и възможно най-извисени начини да станем осезаеми за вас. Не забравяйте, че "виждането" не е само чрез физическите очи и визуалните ви сетива, ние говорим тук да ни видите с вътрешното око на истината. Всички видове форми и проявления са възможни, но ние винаги ще изберем тези, който ви служат по най-добрия начин и това за предпочитане е най-естествения начин на нашето съществуване, който е възможен.

Ние ще го направим стъпка по стъпка, както винаги, баланса и способността да се справите с всичко това е първата ни грижа и наш основен приоритет. Първопроходници, бъдете готови за това и се потопете в енергиите на този красив Равноденствен Портал. Що се отнася до колектива и Работниците на Светлината, които правят крачка напред към собственото си Себе, към собственото си АЗ СЪМ Присъствие и към Христовото Съзнание: много любов и кодове ще се влеят във всички тези хора, за да се подготвят за тази фаза, която вече идва за първата вълна.

Никой и нищо няма да бъде изоставено или забравено, защото всичко е част от Единството, което се нарича Същество. Вие винаги ще БЪДЕТЕ и няма начин, по който да не БЪДЕТЕ, защото Съществото е съществуване, а съществуването е БЕЗКРАЙНО.

Ние сме Плеядианците

Източник
Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони