Sunday, March 2, 2014

Вътрешното Слънце Планетарно послание на Хаторите чрез Том КениънСпоред Хаторите нашата жизнена сила (или секхем) е „родена” в слънчевия сплит (третата чакра) и от тук тази фина жизнена сила се излъчва навсякъде в тялото, докато едновременно слиза в първа и втора чакри, където става първична енергия за издигането на съзнанието, както и на „сексуалната” енергия.Тази звукова медитация енергизира слънчевия ви сплит и нежно издига качеството на собствената ви жизнена сила, която има пряко влияние върху вашето съзнание.Скоро след като чуха, че НАСА са потвърдили смяната на магнитните полюси на Слънцето ни, Хаторите ме насърчиха да посетя звуковите архиви и да чуя звукова медитация, която са дали по време на Хаторското Усилване през2009година.Те ме насочиха да редактирам началото и края на тази медитация, оставяйки средата, като казаха, че точно тези звукови шаблони биха били от голяма полза, когато се работи със слънчевия сплит, особено сега, когато Слънцето обърна магнитните си полюси.Идеята, че Слънцето е от основно значение за трансформацията на нашето човешко съзнание, е обнародвана от Хаторите от самото начало на взаимодействието ми с тях.Те са на мнение, че точно тази слънчева промяна има огромни последици за нашето бъдеще и е идеалното време да се работи със собственото ни Вътрешно Слънце (слънчевия сплит).Тази звукова медитация е мощен съюзник за онези от нас, които желаят да разширят жизнената ни сила и да изследват взаимодействието между тяло/ум и дух.Медитация Вътрешното СлънцеИма няколко стъпки в тази медитация.

1.       Поставете фокуса на вниманието си в областта на слънчевия си сплит, който е разположен под гръдната ви кост, зад стомаха и в района на диафрагмата ви. Това е основен нервен сплит и също местоположението на третата чакра.

2.       Представете си кълбо от златна светлина в тази област, като миниатюрно Слънце. Почувствайте това кълбо от златен огън по какъвто и начин това да е естествено за вас. Няма нужда да „виждате” нищо.

3.       Като фокусирате вниманието си върху това кълбо от светлина, навлезте в съгласувано емоционално състояние като признателност или благодарност. Когато присъедините фокусираното си внимание върху кълбото от златна светлина към чувствата на признателност или благодарност, вие значително ще разширите ефективността на тази медитация.

4.       Започнете да слушате звуковия отрязък, който е дълъг 4:40 минути. Когато се разсеете или от кълбото от светлина, или от чувствата на признателност или благодарност, върнете фокуса си обратно към Вътрешното си Слънце и към съгласуваната емоция/емоции/, с която избрахте да работите.

5.       Позволете на звуковите шаблони да „масажират” акустично Вътрешното ви Слънце – кълбото от златна светлина, което е в слънчевия ви сплит. Когато позволите това да се случи, може да забележите да се случват всякакъв тип феномени, включително и интензивни потоци от златна светлина през тялото ви и промяна на кълбото в различни форми и размери. Вашето Вътрешно Слънце може също така да се разшири и да погълне цялото ви тяло. Когато се случи това, всяка клетка от тялото ви ще бъде окъпана в златната светлина на вашето Вътрешно Слънце, което има уникални лечебни и трансформиращи свойства.

6.       Когато приключите медитацията, отделете няколко минути за себе си преди да се впуснете в други дейности. Ако сте имали особено силно преживяване с медитацията, би било добра идея да си позволите известно време почивка. Това ще бъде по-специално случаят, когато Вътрешното ви Слънце, кълбото от златна светлина, се е разширило, за да погълне цялото ви тяло.

Кликнете тук, Click here ,за да чуете или да изтеглите звукова медитация Вътрешното Слънце. Моля забележете, че тази звукова медитация не бива да бъде публикувана в други сайтове. Ако линкът не работи, просто отидете на страницата Hathors в началната страница на сайта и намерете статията The Inner Sun. Можете също да намерите медитацията в раздела Listening на сайта.

Превод:TaunoВсички права запазени. ©2014 Tom Kenyon   All Rights Reserved    www.tomkenyon.com
You may make copies of this message and distribute it in any media you wish so long as you do not alter it in any way, do not charge for it, credit the author and include this entire copyright notice.  Please note that the actual Inner Sun sound meditation, as mentioned earlier, may not be posted on any site.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони