Monday, March 10, 2014

Големите Земни Трансформации

Големите Земни Трансформации – Съобщение от Сананда, предадено от Елизабет Трутуин

Поздрави! Тук е Сананда, чрез Елизабет Трутуин, 5 Март 2014. Приготвяме се за времена, които никога не са били виждани досега на Земята. Никога! Много от вас дойдоха на планетата с роля и бяха призвани за Служба. Ние работихме с вас за пречистването на енергиите ви. Мнозина бяха взети на кораби и вие пазите спомени за това. Онези, които се пробуждат сега, нека бъдат по-деликатни със себе си. Постепенно ще достигнете по-дълбоко разбиране и осъзнаване. Ще отнеме време. Сцената е приготвена за социални и политически промени с голям магнитуд в следващите няколко месеца, което ще доведе до период на изобилие, красота, любов, истина, справедливост и мир, невиждани досега на Земята.

Земята е една от най-малките планети в нашата планетарна област. Много малко се знае за Звездните врати. Естествените и изкуствени Звездни врати на Земята правят възможно пътуването до далечни космически дестинации само с една крачка. Такъв е най-лесният начин за придвижване на далечни разстояния. Това е причината за воденето на толкова много военни действия около Звездните врати. Те са ценни и за всички на и извън планетата, които нямат добри намерения. Виждате колко много души напускат Земята в момента. Те са се съгласили да подпомогнат земните промени от Другата страна.

Определени групи извънземни, намиращи се на и извън планетата работят заедно и се опитват да контролират Звездните врати. Тази битка съществува и сега. Съветът на Галактическата федерация работи с правителствата и военните на много Звездни нации за да помогне в отстраняването на онези, които искат да контролират звездните входове/изходи. (Виж http://StarGateEarth.org) Някои извънземни, намиращи се извън планетата работят с Тъмния Кабал и се опитват да манипулират не само Земята, но и другите планети. Няма нужда от притеснения, защото с това се занимаваме точно сега. Често изниква въпросът: До кога? Отговорът е,че Галактическата федерация работи със Съветите на много много планети в сътрудничество и заедно се опитваме да координираме Земята към радикална промяна.

Между Март и Май месец тази година ние ще изпитаме Равноденствие (20 Март), Пълно лунно затъмнение (15 Април), Слънчево затъмнение (29 Април) и Величествено Пресичане (20-22 Април в интензивния период). Ще усетим още повече! Голямото Слънчево изригване (24 Февруари) - http://www.space.com/24801-sun-unleashes-monster-solar-flare.html даде началото на период, в който на Земята започнаха да пристигат души и кораби – майки, предназначени да дадат тласък на радикалната промяна и да доведат до Събитието - http://cosmicascension.org/the-event. Няколко дена преди голямото слънчево изригване, Ащар, Далай Лама, Президента Обама, Аз-Сананда и много други се събрахме в Санта Фе, Ню Мексико за да обсъдим разкриването на наземни щабове на Галактическата федерация. От там ще се ръководят операциите.

Месец Март започва с отварянето на нов портал от група същества от светлина над древните Лемурийски енергийни линии. Те водят началото си от областите Южна Америка – Чили и Перу, нагоре до бреговете на Мексико, Калифорния и Вашингтон, Британска Колумбия, Аляска. Линията прекосява Япония, Филипините, Индонезия, Австралия, Нова Зеландия и всички малки Тихоокеански острови. По време на портала значителен брой от приходящи души (уолк-инс) - велики същества от светлина, ще навлязат на планетата, за да изпълнят своята мисия като ментори на генералната промяна. Те ще донесат велика Любов и важно познание, за да се осъществи процеса. Заедно с тях, в големи кораби пътува Плеадианска и Арктурианска технология, която ще бъде използвана, за да се доведе планетата до Нулевата точка. Процесът ще отнеме няколко седмици за активация и ще бъде подпомогнат от наземния екипаж, четящ съобщението. Настройте се за пристигането и бъдете фарове от светлина и любов, закотвящи новите енергии дълбоко в Земята.

В началото на Април ще бъде активиран нов портал между териториите на Ирландия, Португалия, Африка (западните брегове), Бразилия, Венецуела, Куба, САЩ (източното крайбрежие), Нюфаундленд, Гренландия и Исландия. През този период Великият кристал, потънал в Атлантическия океан ще бъде възстановен и поставен на неговата точна позиция. Ще дойдат още приходящи светли души, които ще подкрепят Атлантическите територии.

През втората седмица на Април ще се осъществи мащабно сътрудничество между милиони космически кораби около Земята, които ще донесат енергия от Великото централно слънце – Алцион, в изпълнение на мисията си да издигнат вибрациите на планетата до недостигани досега нива. Хората са единствените същества, които имат способността да пътуват през звездните врати на Земята. Всички хора в рамките на нашата Вселена притежават тази способност. Очаква се с активирането енергията на Нулевата точка, населението на Земята да събуди способностите си за пътуване до всяка точка в тази вселена, както и в Седемте супер вселени.

Ще наблюдавате трансформацията на Гая отвъд сегашните географски очертания. Ще се образуват многоизмерни пирамиди в областите на предишните древни цивилизации Лемурия и Атлантида. Те ще бъдат използвани чрез технологията на Мерхан Кеше и Галактическата федерация в общи проекти, създавайки енергийно поле, захранвано от хоризонтално разпределената земна енергия. Квантовите технологии ще използват земната енергия като основна на физически план. В подобно енергийно поле оръжията няма да работят. Това ще направи човешката околна среда спокойно и мирно място. Само тогава можем да допуснем приземяването на космически кораби.

С инсталирането на многоизмерните пирамиди и възстановените енергии на Лемурия и Атлантида като космически строители, Плеядианците и Арктурианците, свързани с възникването на тези цивилизации, ще бъдат първите, които ще дойдат на Земята. Те ще донесат технологии, променящи всичко. Вие ще наблюдавате това в реалността още тази година. Когато многоизмерните пирамиди се свържат с модулаторите на енергия от Нулевата точка, земните пирамиди и земните звездни врати и портали ще станат видими в тази реалност. Тази мисия ще възстанови Земята, а нейният успех ще подпомогне и улесни възстановяването и на останалите планети в Слънчевата система. Земята трябваше да бъде първата. Земното Възнесение е свързано с хиляди други планети в тази Галактиката, както и еволюцията на целия Космос. Земята е миролюбова планета и ще заеме мястото си като 33-та планета в Интергалактическата Конфедерация на Световете.

С навлизането ни в период на огромен растеж, ние изчистваме ограниченията, които сме допуснали в съзнанието си. Когато носим ограничаващи програми, ние възпрепятстваме способностите си да обичаме и разбираме всеобхватността на земното Възнесение. Продължавайте с вътрешната работа по изоставяне на старите програми, плод на преражданията ви досега в Матрицата. Не се изисква нищо повече от вас. Космосът си сътрудничи с цялата Небесна компания и предизвиква поредица от събития, които да доведат до големите арести, икономическа промяна и превключване към Нулевата точка и Събитието. Една стара поговорка гласи: „Априлските дъждове събуждат майските цветя” Вие сте обичани и обгрижвани. Вие никога не сте сами! Намасте!

Лорд Сананда чрез Елизабет Трутуин, 5 Март 2014


Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони