Sunday, March 30, 2014

Седмично послание на Хиларион 30 март – 6 април 2014г.
Възлюбени,

Времената, които ви предстоят, са изпълнени с много космически събития, които ще донесат още по-голямо нарастване на прочистващите енергии и е изключително важно да сте в синхрон с промените и да сте заземени всеки ден. Ние ги наричаме прочистващи енергии, но това, което тази енергия внася на планетата ви в действителност, е всъщност божествената женска енергия на безусловна любов. Когато онези на планетата ви бъдат докоснати от тази божествена енергия, тя създава портали във всички области на нечие същество, които все още се нуждаят от изцеление и балансиране. Всички стари рани са изнасяни на повърхността, за да бъдат най-сетне изцелени и облекчени. Много от тези рани бяха усещани като травма в детството и бяха складирани в подсъзнателните реалности на човешката психика. Тъй като те са пробудени отново и изнесени на повърхността в съзнателния ум, това може да създаде емоционални трудности, което до голяма степен зависи от способността на всеки човек да се изправя пред тези трудности с мъдростта, която е била придобита в живота му като възрастен чрез адаптиране към преживяванията в живота. Всичко зависи от способността на всеки човек да бъде готов да погледне на всички тези неразрешени аспекти от време, когато той не имал много опит в справянето с трудностите на живота в неговия свят.

Всеки човек носи своя собствена и уникална гледна точка към всяко събитие, което се случва в личния му свят, и тези събития могат да бъдат разглеждани от гледна точка на жертвата или като учене и ценен опит на израстване, който прибавя още към силите и способностите, които човек е придобил. Такъв е пътят на планетата, който уважава свободната воля на нейните обитатели. Ако човек избере да гледа на събитията в живота си от гледна точка на жертвата, тогава животът му ще му даде повече от това, което той е избрал да изпита. От друга страна, ако човек избере да гледа на събитията в живота си от по-висша гледна точка като на ценни уроци, научени и придобити, животът ще им върне обратно всичко, което те изразяват в благодарност. Тези времена са уникални и специални, обаче за много хора, които сега са в разгара на освобождаването и на повторното преживяване, това няма да продължи да се връща отново и отново. Идва време, когато силата на Любовта на планетата ще е толкова велика, че всички стари упорити проблеми и травми от миналото просто ще изчезнат от съзнанието на хората. Това ще помогне за изграждането на нов начин на живот за всички хора. Повече няма да има безкраен списък от нарушения, който един човек е причинил срещу друг. Ще има само приемане и прошка с разбирането на хората, че любовта изчиства всичко, което е било преди.

Ще има свежо начало за всеки, който избере да остане на планетата и ще е като глътка свеж въздух в сърцата на всички. По-висшите качества на любовта ще бъдат проявени във всички души, когато те си спомнят и се свържат отново с божествената искра в тях. Ще има голям напредък, когато човечеството заработи заедно в сътрудничество и обединено усилие да създаде нов свят, по-добър начин на взаимна служба, за да може по-висшия израз на божествен потенциал да се разгърне за всеки човек. Това беше първоначалният план за житейския опит в човешко тяло - да се позволи на божествената същност на Единството да получи израз чрез всяка от неговите искри, всяка искра е уникална, специална и еволюира по удивителни и чудни начини. Чрез това разнообразие от опит Единството расте и се разширява.

Обединението на новите и мощни енергии и интегрирането им в човешката операционна система докато оставате напълно заземени в Земята, е следващата стъпка за всички и тя вече е в процес. Промените започват във всеки човек, в тялото му и в съзнанието му и тъй като онова, което повече не му служи, е трансмутирано и елиминирано, навлиза повече светлина в полето на аурата на всеки човек и съответно нараства честотното ниво. Този процес помага на хората в неговата сфера на влияние също да освободят и абсорбират повече Светлина. Повечето светлина във всеки човек създава по-голямо поле на светлина в колектива и именно това се случва, когато продължават промените. Светлината носи положителни чувства на извисяване, радост, щастие, надежда, оптимизъм и човечеството ще изрази тези чувства спрямо семействата си и членовете на общността си с по-голяма лекота.

Своевременно по-плътните чувства и емоции няма да ги има и човечеството няма да е възпрепятствано в стремежа си да изпитва живот в човешко тяло докато развива уменията си, талантите си и способностите си, които искат да споделят с другите и това ще обогати житейския опит на всички. Съзвучието на всеки човек с по-висшите аспекти на истинската му същност носи много дарове, които да бъдат споделени със света. Тези дейности ще донесат повече баланс в Земните движения и климатични модели и всички ще са в хармония и стабилност.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони