Friday, March 14, 2014

СаЛуСа – 14 март 2014г.Скъпи Души, вие сте тласкани назад – напред, докато напълно се разочаровате или объркате. Причината за това е, че толкова много неща се случват наведнъж, а във вашата позиция вие намирате за трудно да разберете накъде ви води това. Стойте фокусирани върху собствената си позиция и път и продължавайте да разпространявате Светлината, тъй като тя е необходима повече от всякога. Толкова много хора са объркани и се тревожат за бъдещето и това не е изненадващо, когато се променят толкова много неща. Тези времена също дават на тъмните сили и на техните слуги възможности да добавят още объркване, тъй като те скоро ще трябва да признаят, че времето им свърши. Наистина, те ще открият, че губят властта си и влиянието си. Всичко това е част от промените, които се случват навсякъде по планетата ви и които ще продължат, докато Новата Епоха наистина се установи.

Бъдете сигурни, че ние сме тук, за да гарантираме, че конфронтациите не излизат от контрол и войната е напълно немислима и е така от доста време. Ние също сме в готовност за нещо, което очаквахме с нетърпение от много, много години и това е вашето завръщане в Светлината. Ще има празненства по целия свят при осъзнаването, че тъмните сили повече нямат власт да се намесват в напредъка ви или да предотвратят установяването на Световен мир. Може да се чувствате привилегировани, че ви е дадена възможността да присъствате по време на случващите се промени. Също можете да се похвалите, тъй като вие сте заслужили дадената възможност. Всички присъстващи на Земята, които работят за Светлината, имат да изиграят важна роля, но не се тревожете, ако не изглежда, че правите нещо конкретно. Всеки Служител на Светлината ще играе роля в разпространението на Светлината и това вече е във възход. Ще гледате назад към това време с гордост от вашия принос и ще сте доволни, че сте били част от екипа, който пое това предизвикателство.

Банкерите, които бяха разкрити такива, каквито наистина са, не изпитват никакъв срам от алчния си и безотговорен хазарт с доверените им финансови средства. Тяхната арогантност и безразсъдство спрямо средствата на другите хора не познава граници и докато те се чувстват в безопасност, самата структура на банките се разпада. Преди да се случи това ще настъпят много промени, които ще се възползват от опита им. Ние говорим за времена, които са доста напред все пак, когато напреднете, ще е очевидно, че паричната система повече няма да е необходима. В дългосрочен план банките най-накрая ще изчезнат и няма да имат роля в обществото, което не се нуждае от пари. Като Раса вие вече колективно издигате нивата на съзнанието си по-високо, а идващите енергии бързо ще ви отведат в следващото измерение. Онези, които избират различен път, ще бъдат естествено преместени в подходящо ниво или място, за да продължат еволюционните си опити. Всички ще се намерят точно където трябва да са в съответствие с техния етап на еволюция и опитите, от които се нуждаят.

Ние бихме споменали, че всеки без изключение има жизнен план, организиран, за да му даде най-добрите ползи от въплъщението му. Този план обикновено се прави с ваше участие и ви се казва кои пътища не подлежат на преговори, защото са от съществено значение за напредъка ви, а често са и от кармично естество. Очевидно животите могат да бъдат пропилени, ако са организирани случайно, и трябва да има жизнен план, който да ви води напред. Ако не успеете да постигнете целите, с които сте се съгласили, срещу вас няма обвинения, тъй като можете да поемете предизвикателството отново в следващ живот. Така че не се тревожете, ако осъзнавате, че не сте постигнали някой аспект от жизнения си план.

За много Служители на Светлината този живот ще е последният в по-ниските измерения и вие може би интуитивно добре осъзнавате, че това е така. След като е прекарала толкова дълго време в тях, на всяка душа се дава колкото може повече помощ, за да се издигне. Наистина, във всички ваши животи вие получавахте помощ, но когато вибрациите са изключително ниски, за Светлината е трудно да проникне през мрака. Въпреки това, всяка душа ще постигне известен напредък и това се натрупва, докато заживеете твърдо в Светлината. Някои от онези покрай вас ще изглежда, че са хванати в капана на по-ниските енергии и живеят животите си ръка за ръка с тъмните сили. Не ги съдете твърде прибързано, тъй като на други души не е дадено да познават точното естество на жизнения им план. Има случаи, когато души от Светлина изпълняват служба на Светлината чрез приемането на тъмна мантия. Най-добре е да се въздържате от осъждане или по-добре изобщо да не съдите.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам да се върна след травмата, която преживя Майкъл. Имайте предвид, че това, което изглежда пропуснат опит, винаги ще има стойност и навсякъде има неизбежни уроци за научаване. При такива обстоятелства ние се радваме, когато реакцията ви спрямо тези условия е да продължите да работите в Светлината и да поддържате спокоен и премерен подход към проблемите си. Със сигурност не сте сами, за да се изправите пред по-трудни времена, но предизвикателството е именно вие да се справите с това. Ние не можем да направим това за вас, в противен случай възможността да извисите вибрациите си ще бъде изгубена. Останете фокусирани в Светлината и знайте, че пътуването ви в по-ниските вибрации почти приключва. Оставям всички вас с моята благословия и любов.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
 
Превод:Tauno
To subscribe/unsubscribe to these messages go to: www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html   Right Click on heading of first entry to open a new menu. Click ”Open”  and go to the  “etfirstcontact” section and enter your Email address twice as requested. If it has been done correctly a confirmation will appear on the screen.    

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони