Sunday, March 9, 2014

Седмично послание на Хиларион 9-16 март 2014г.
Възлюбени,

Много промени се случват по лицето на планетата. Климатичните модели създават аномалии в райони, които обикновено разчитаха на стабилни климатични условия. Източниците на води по света са изчиствани и обновявани чрез усилията на много хора по планетата, които работят заедно, за да добавят енергия към водата и да помогнат на водните стихии. Много райони изпитват суша и това притеснява онези, които живеят там. Други райони на света са залети от проливни дъждове, които създават условия за наводнения. Дивата природа на света изпитва времена на объркване и дезориентация и много видове намират нови райони по света, където да живеят, тъй като инстинктивно усещат енергийните вълни, пулсиращи по земите.

Хората на света получават вливания на енергия и светлина, които навлизат в индивидуалните им полета и започват промени в човешките им операционни системи. Съзнанието на човечеството преминава през обновяване, тъй като ежедневно се освобождава нова информация в атмосферата. Всеки ден носи нови разкрития, които смущават и смайват населението на света. Тъй като хората се мъчат да асимилират постоянния порой от информация, която се разкрива, енергийните им полета преминават през периоди на претоварване и нуждата от почивка и релакс става приоритет. Нуждата да се опрости ежедневната програма, за да може да има приспособяване към обновяването на честотите, се чувства от много хора и се усещат пристъпи на сънливост през деня.

Има много лични предизвикателства, които се изпитват от хората по света, а вярата им в човечеството и в собствените им способности е поставена на тежко изпитание. Това са енергиите на пробуждането, които носят по-голямо осъзнаване, че се изисква нещо повече от тях, отколкото сляпа вяра, че онези, на които те разчитат да наблюдават действието на световните системи, оправдават очакванията им. Хората по света поемат отговорност за случващото се в собствения им район и настояват за необходими промени в различни области и изискват отчетност от избраните си представители. Онези, които са злоупотребили с властта си, са измествани от позициите си и много системи на управление се модернизират към по-справедливи и честни спрямо всички.

Всеки човек е призован да се приведе в синхрон с най-висшата си цялост в това, което прави за най-доброто на всички. Да си спомни за вътрешната доброта, която живее в сърцето му и да повярва в това, въпреки външните влияния, които се опитват да въздействат на съзнанието му по различни начини. В крайна сметка всяко действие, избор и решение се предприема между всеки човек и Създателя с най-доброто намерение. Правейки това, което чувствате, че е правилно, ви поддържа свързани с вашето духовно усещане за посока и синхрон с Божествения план, независимо от изпитания резултат. Да правите това, което усещате, че е правилно, е всичко, за което човек може да е помолен.

Да останете силни в собствената си истина и цялост и да изпращате любов и прошка на другите, без да имате намерение да ги ограничавате или променяте проправя пътека към помирение и движение напред за всички. Важно е да си спомните любовта, защото тя е основата във всички ситуации, които изпитват човешкия дух, чувство за честност, за справедливост и решителност. Вярвайте, че връзката ви с по-висшите аспекти на съществото ви ще надделее през добри и предизвикателни времена.

До следващата седмица…
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони