Wednesday, March 12, 2014

12 Чакрова Система


Освен седемте основни чакри в рамките на вашето лично енергийно тяло има и пет други портали, които служат също като закотвящи точки и енергични вихри, които Ви свързват с Вселената. Вашите Енергийни Портали, които преминават през вашето същество не са възпирани или ограничени до физическото тяло.

  • Осма Чакра: Земна Чакра
Вашата осма чакра се намира на три фута под почвата на Земята - независимо от това къде се намирате. Тази чакра е вашата връзка с Майката Земя. Това е вашата връзка със земята, животните и растенията. Земната чакра ви свързва с природните сили, както и с природните духове. Чрез тази чакра се свързвате с генетичното родословие на вашите предци чрез вашето ДНК. Тази чакра служи като котва, която закотвя всички по-високи честоти на светлинната енергия преминаваща през вас, и я трансмутира. Тази чакра притежава планетарна памет и ви подравнява с планетарното съзнание. Тази чакра е вашият ключ към Живата библиотека на Майката Земя. Тази чакра управлява костите, зъбите и ДНК-то в тялото ви. Вашата скелетна система се състои от хидроксилапатитни кристали. Земната чакра ви свързва с Кристалното Ядро на Земята, както и с минералното царство - задържа, получава и предава енергия напред-назад от вашите ДНК и кости към кристалните решетки на земята. Тя се възприема като кафеникава на цвят - по-тъмна и с по-голяма плътност от тази на червената коренна чакра.

  • Девета Чакра - Лунна Чакра
Деветата чакра е свързана с лунното съзнание и се намира над коронната чакра, връзка с енергиите на Луната. Деветата чакра е свързана с енергиите на божествените женски архетипи на Богинята и вашата колективна Свръхдуша. Тази чакра притежава силата на потайността, илюзията и най-големите мистерии. Под определена светлина може да се счита за смъртна чакра, или по-скоро чакрата на пост-въплъщението. Именно чрез девета чакра вие канализирате информация за вашите минали, паралелни и едновременни животи. Тук могат да се обединят всички тези превъплъщения за светлинна работа и проявителни цели. Тази чакра помага за разбирането на кармичния баланс натрупан чрез превъплъщения. Тази лунна чакра се отнася до възприемчивостта ви в живота. Тя насочва и филтрира по-високи енергии в коронната ви чакра, във вашите енергийни центрове, така че да не ви "изгърми бушона". Тази чакра е чакрата, чрез която вашите духовни водачи и други по-висши същества общуват с вас. Това е чакрата на призива и канализирането. Лунната чакра регулира течностите в организма, особено кръвта. Тя се възприема като бяла и сребриста.

  • Десета Чакра: Слънчева Чакра
Над лунната чакра е слънчевата чакра. Десетата чакра е свързана със слънчевото съзнание и ви свързва с вашата резидентна звезда, Сол - "Слънце". Тази десета чакра е свързана с енергиите на божествените мъжки архетипи на Бог и е свързана с Висшият ви Аз. Тази слънчева чакра се отнася до способността ви да формирате желанията си в реалност чрез воля. Това е чакрата на пред-живота, и когато се свържете с нея можете да получите достъп до договорите на душата ви и да разберете какво вашият Висш Аз възнамерява за вас да научите и изпитате. Именно чрез тази чакра можете да се приведете в съответствие с вашия Висш Аз и да променяте своите договори, за да премахнете блокажи в живота си, или да създадете повече за целите за по-голям растеж с по-бързи темпове. Тази чакра се отнася до структурата и растежа в живота ви. Слънцето е седалището на знания в рамките на вашата слънчева система. То съдържа информация и записи на всичко, което е се е случило на всяка планета и спътник в рамките на своето поле и точно чрез десета чакра вие имате достъп до тази информация. Слънчевата чакра е чакрата на откровението и гнозиса. Тази чакра управлява електричеството във вашето тяло. Тя се възприема като златиста на цвят.

  • Единадесета Чакра: Галактическа Чакра
Единадесета чакра е свързана с галактическото съзнание на Хунаб Ку, Галактическият център в сърцето на Млечния Път. Именно чрез тази чакра се свързвате с Възнесените Звездни Народи, както и с историята на всичко, което се е случило в рамките на вашата галактика. Именно чрез този портал вие получавате трансмисии от звездните народи, ангелските селения и достъп до Акашовите Записи. Връзка с тази чакра позволява по-добро разбиране на вселената и пространствените рамки в които оперира галактиката. Тя ви позволява да се люлеете напред-назад по спиралите на плътността и да пътуване във времето към миналото и бъдещето, тъй като тя е свързана с плътност извън понятията за време. Именно чрез тази чакра всички велики пророчества са създадени, изпълнени или анулирани. Тази чакра управлява атомната структура на тялото ви и се възприема като светлинен микс от златисто, сребристо и аметистово виолетово.

  • Дванадесета Чакра: Вселенска Чакра
Дванадесета чакра е свързана с универсалното съзнание на Великия Дух. Това е чакрата на майсторството. Тази чакра е свързана с колективното несъзнавано на всичко, което се простира в рамките на вашата универсална сфера от форма и материя до безформеност и енергичност. Това е чакрата на чудесата, чакрата, която ви позволява да огъвате правилата на реалността напълно и да позволите божествена намеса. Това е чакрата на Божествено Съзнание и пълно просветление. Тя е скрита светлина и е определяща за фотоните и всички други частици-кванти на всички неща. Тя е Великият наблюдател и наблюдаваното. Тази чакра се състои от различни сфери, искри и спирали на светлините на всеки възприемчив и незабележим спектър и действа като флуид, сплотена и колективна чакрена точка. Именно чрез тази чакра Великия Дух вдишва и издишва - където знанието се изпраща и получава незабавно чрез заплитане.
Noctua (Совата)
Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com
http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2014/03/12-chakrova-sistema.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони