Sunday, March 23, 2014

Седмично послание на Хиларион 23 -30 март 2014г.Възлюбени,
Все повече хора на Земята се пробуждат, за да открият, че светът е в състояние на бърза метаморфоза. Те се оглеждат наоколо и виждат, че ближните им прегръщат концепции, за които не бяха отворени преди. Навсякъде тази пробуждаща енергия почиства вековни паяжини от съзнанието на човечеството и това не е лесен процес. Много е неудобно да се наблюдават събитията, които се случват по света и в личния вътрешен свят на човека, и всеки човек се стреми сега да установи и поддържа вътрешен баланс. Това създава чувство на стрес и напрежение в колективното енергийно поле, което влияе на индивидите, които са чувствителни спрямо енергийните потоци около тях. Това напрежение и тревожност се чувства в слънчевия сплит/областта на стомаха в човешкото тяло и е знак, че е време да излезете сред природата и да застанете или да седнете до представител на дървесното семейство и да помолите тези напрегнати и тревожни чувства да бъдат любящо трансмутирани и извлечени от вас. Дървесното семейство е изключително способно да осигури тази служба към всички хора и им позволява да са в божествена служба и да работят върху собствения си еволюционен път.

Много е полезно да обърнете внимание на всички форми на живот, които съществуват около вас и на всички елементи. През тези нестабилни енергийни промени най-добре е да направите живота си колкото може по-обикновен. Като тренирате мозъка си да влиза в тихо състояние, без да се включва в комплексните и абстрактни мисловни модели, които постоянно са стимулирани чрез комуникациите, които човек получава всеки ден, и като се занимава с просто домашни задължения или с двора си, човек може да избегне чувството на преумора, което сякаш отнема жизнената сила и по-висшите енергии на човек. Отделянето на време за често релаксиране също е най-важно и просто да легнете и да вдигнете стъпалата си нагоре за половин час може да възвърне жизнеността ви. Търсете красотата във всичките и чудесни форми и правете това със страст в сърцето си. Наблюдавайте изгревите и залезите, формите на облаците, звездите в нощното небе, птиците е насекомите, флората и фауната. Животът процъфтява и пулсира около вас, но вие трябва да станете наблюдателят на това и да придобиете възвишените дарове, което ви носи това.

Трябва да прекарвате време в спокойствие, за да се синхронизирате с Висшия си Аз и с вътрешното си напътствие. Практикувайте дълбоко дишане ежедневно, за да ви изпълни до базовата чакра, задържайки дъха си за миг и след това издишайте, като знаете, че остарялата енергия е освобождавана. Физическите дейности или разходките също помагат да се придвижат енергиите по вашите меридиани, без да застояват и да създават блокажи. Изчистете помещенията си, шкафовете си, гаража и други области от дома си и изхвърлете всичко, което повече не използвате, и ще откриете, че като правите това, то създава по-голямо чувство на благоденствие във вас и това ще помогне да поддържате енергиите си да текат по позитивен и конструктивен начин. Да направите място за новото, физически, енергийно и символично, изпълва душата ви с духовно обновление и прераждане.

Докато ядрото на Земята се активира и поддържа от великата космическа светлина в по-силна степен, вие като проводници на божествена енергия трябва да продължите да закотвяте и да заземявате светлината си в Земята ежедневно. Това действие, извършено няколко пъти на ден от всеки от вас, помага повече, отколкото можете да разберете за поддържането на земните енергии в по-голяма стабилност. В резултат на това вие давате на Земята катализатор на духовна енергия, от който тя се нуждае най-много. Вашата любов поддържа това великолепно същество, когато тя преминава от по-низша плътност към по-висши и по-възвишени нива на светлина и съзнание. На свой ред вие откривате, че нуждата ви от енергия е задоволена, когато се нуждаете от нея, и тъй като това става по-забележимо, вие ще сте изпълнени със знанието, че сте обичани безкрайно.

Колко бързо светът ще се придвижи в новата парадигма, когато енергията на божествена любов се засили в честотното си ниво. Когато всеки човек е в състояние на радост и блаженство ще е много трудно да бъдат убедени в старите истории, които са били разказвани през вековете. Когато всеки член на човешкото семейство почувства доброто в себе си, тогава то ще се отрази отново към него и ще се предприемат големи стъпки, тъй като Земята се придвижва в новата зора на златната епоха, където няма граници за положителните възможности и потенциали, които могат да се разгърнат.

До следващата седмица…
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони