Thursday, March 27, 2014

Пролетното Равноденствие – раждането на квантово съзнание ~ Мелин Лафонт - Послание от Висшия Аз 25-ти март, 2014


Зараждането на обединяването е тук чрез пролетното равноденствие, което усилва единността като колективно съзнание. И сега, когато всички ние позволяваме интегрирането и осъществяването на личните си пътешествия, прегръщайки своите Аз Съм Присъствие и Христови Същности, сега следва да продължим това пътуване с актуализиране на нашите предходни присъствия, известни като Лемурийски въплъщения.

В тези времена нашите Лемурийски съзнания и въплъщения бяха в много висока и фина форма. В тези дни ние бяхме отвъд нуждата от физическо изражение, тъй като се издигнахме до по- високо ниво на съзнание. Това бяха светлинни тела, които въплъщавахме по това време, и беше налице промяна в съзнанието като едновременно заобиколихме пределите на смъртта и приехме форма в светлинно тяло.

В момента Сега всичко е напът да се промени бързо и ще го забележите със собствената си осъзнатост, тъй като в колективното съзнание се влива огромно количество енергийни полета, които ни свързват с Великото Централно Слънце. Космическият ред и ниво на разбиране на тази планета достигат първите си поправки квантово съзнание, при които първите Човешки същества изучават това ниво на съществуване и са надарени с възможности не само да изследват, но и да станат квантово съзнание във въплъщение.

Квантовото съзнание, което ще започнете да въплъщавате е активирано, както казахме, чрез енергиите на портала на Пролетното Равноденствие заедно с помощта на интегрирането на Космическите лъчи, Слънчевите Изригвания и вълни от Фотонна енергия, като всички съдействат като бъдат приети/прегърнати и позволени във вашата собствена реалност и план на съществуване.

Първите групи, които маршируват към Глобално Възнесение и чисто съзнание чрез осъзнатост и съществуване, са тези, които ще започнат да изпитват голямата еволюция на вътрешния им Аз по грандиозни начини. И докато Колективното намира своя баланс чрез освобождаване и изчистване, чрез лекуване и прераждане, колективното съзнание също ще достигне своята квантова форма във времето, когато всички първо преминат през личните си портали.

Порталите на Пролетното Равноденствие сега ще усилват това, което е вече създадено отдавна във вашата лична реалност и опитност и ще му дадат път към съществуване. Ще стане дори още по-очевидно, че нищо няма да издържи повече и че всеки ден е нов портал и възможност за вас да извлечете това, което искате да извлечете.

Всичко минава през съзнанието и съзнателно взаимодействие с всички различни нива на Аз-а, за които трябва да станете съзнателни и да започнете да внедрявате тези нива в собствената си осъзнатост и реалност. Колкото до тези внедрявания, това са собствените ви действия и стъпки в еволюцията, които започвате да въплъщавате чрез покачването на съзнанието и чрез изравняването ви с Висшите ви Нива на съществуване.

Всичко, което липсва ще стане толкова очевидно, че няма да може да го пропуснете повече, което ще ви даде възможността да стъпите във връзка с него и да ви покаже какво представлявате като Цялост. Тази красива промяна е това, което наричате Възнесение и е копнежът за Свобода, Цялостност и Единство, Красота и Любов. Всичко това сте вие!

Докато Лятното Слънцестоене наближава своята фаза след Пролетното Равноденствие, възпламеняването на личното ви израстване и разширяване ще се появи в картината, носейки усилването на най-висшето ви ниво в опитност и изследване. Сега е вашето време да играете по собствените си правила, и е най- добре да го направите по начините на Любовта, така че вашата лична реалност и реалностите на тези около вас да бъдат изпитани чрез Любов и Благодат.

Моля ви насладете се на това време, има още толкова много, което може и да не осъзнавате сега - това, което се разгръща на вашата планета. Винаги гледайте по-голямата картина пред вас, където всичко е обобщено, не се взирайте в детайлите й, а погледнете по-голямото цяло. Всичко е завършване на един друг, правейки пъзела на Възнесението такова Космическо Събитие.

Пестете си силите и енергиите само за това, което си струва за вас сега, в интерес на Всички. Запомнете, че колкото повече работите по Себе си и чрез Себе си, толкова повече в решетката на целия колектив се влива това, което вие излъчвате по това време. Следва да работите повече върху вътрешното си разширяване чрез външни преживявания, които всъщност са отражение на вътрешното ви съзнание. Бъдете повече Вътре, докато външните слоеве се придвижват напред и се освобождават, така че никога няма да има стара ваша версия, а всеки момент на Сега се подновява в безкрайността.

С любов, Лейди Порша / Мелин Лафонт АЗ СЪМ това което АЗ СЪМ


Превод: Габриела Петрова | Самосъзнание.comПрочети още:


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони