Sunday, March 16, 2014

Седмично послание на Хиларион 16-23 март 2014г.Възлюбени,

Времената, в които сега живеете, съдържат всички елементи, които вероятно биха били намерени в дуалистичния свят. За онези от вас, които са се фокусирали върху издигането над конфликтите и падането на умиращата парадигма, може да ви се струва, че светът се е побъркал и единствено царува хаосът. Моля имайте предвид, че това са крайните времена, за които се говореше преди и че онези, които властваха над масите, отчаяно се опитват да внушат страх в сърцата на хората, за да могат да ги контролират. Добрата новина е ,че повечето от хората по света нямат доверие на тези стари програми. Те просто продължават с живота си и работят за свои собствени цели и не обръщат внимание на случващото се, което сякаш е на път да смаже света. Те разбират, че това е само светът, така както се вижда той през обектива на новинарската индустрия.

Самите хора са гладни за промени и искат процъфтяване в опитите си на инкарнация в човешко тяло. Те искат да се свържат отново с природните елементи в храните, които ядат, в средата, в която живеят те и другите обитатели, които споделят света с тях. Поради лесния достъп до технологии и информация, които вече са достъпни, всеки човек може просто да влезе в интернет и да проучи, за да открие информацията, която му помага да се придвижи напред в разбирането си по даден въпрос. Нужни са само няколко минути, за да се види , че това, което се отразява в новинарските канали, не е нещо ново или различно.Това е просто друга версия на формулата - създай проблем, създай реакция и след това осигури решение, което те искат да приложат на първо място. Когато хората разберат какво се разиграва, те просто се отдръпват и не отдават енергията и вниманието си на това, именно така става сега.

Болшинството от хората по света са миролюбиви и просто искат да живеят мирен живот. В много части на света хората се изправят заедно , за да заявят мнението си на тези, които се предполага, че им служат и именно в тези ситуации властите вмъкват собствени елементи, за да изглежда, че протестиращите са извън контрол и трябва да бъдат овладени, за да се възстанови редът. Този сценарий се разиграва в повечето демонстрации по цялата планета, които мирно изискват промяна, а това е част от репертоара на властимащите. Изисква се всеотдайност от страна на тези, които изискват промяна, да останат мирни, докато заявяват исканията си, за тези хора стана важно да не реагират на провокатори, които се опитват да правят така, че целият митинг да изглежда като насилствен. Изисква се осъзнатост и проницателност от страна на мирно протестиращите. Изисква се огромен самоконтрол от страна на всеки участник в мирен митинг.

Тъй като енергиите от космоса продължават да наводняват планетата, човечеството като цяло е пробуждано за да си спомни за правото си да живее живота си в мир и суверенитет. Чрез интегрирането на по-голямата светлина в по-висшите честоти, които ги обграждат, те са отворени за нови възможности, които не бяха видими, нито разпознати преди. Светлината е революционният ускорител, който носи промените, които всички искаха да видят в света си. За човечеството не е лесно, когато вътрешните им промени започнат да се случват, а това сега става редовно. Светлината носи край на удобните илюзии, които бяха вплитани в ежедневието тук на планетата. Светлината изисква пренастройване на възприятията на човека. Светлината започва да отваря коридори, които носят още Светлина на всички.

Това е задачата пред човечеството сега. Да се пробуди и да осъзнае, че те, индивидуално и колективно, носят повече енергия, отколкото са осъзнавали, че носят в себе си и след това да започнат да правят съзнателни избори да се придвижат в по-съвършен начин на живот, който уважава всички обитатели на този свят като суверенни същества, каквито те наистина са. Да уважават светлината, която е наследена вътрешна искра, която е връзката им с Божественото. Да създадат свят, където има истинско равенство за всичките му обитатели и където родната им планета е разпозната като съзнателно чувстващо Божествено същество, което е част от по-голяма мрежа от светове отвъд и да работите усърдно, за да я върнете към бившата и слава с всяка мисъл, дума и действие, така че светът им да може да се свърже с другите от вселената като уважаван член на огромна система от светове, които работят заедно в мир и хармония.

До следващата седмица...
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno
 
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credits, copyright and websites are included.
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони