Saturday, March 29, 2014

8 Топ Храни и Билки за Лечение на Рак

44% от мъжете и 39% от жените са диагностицирани с рак, по-важно от всякога е да се разбере за храните, които не само ще подхранят тялото ви, но също ще го и детоксикират от причиняващите рак агенти. Ето някои от най-мощните храни и билки унищожители на рак.


Морски Зеленчуци

Келп, комбу и нори са три от най-често срещаните морски зеленчуци със забележителен ефект върху рака. Те са едни от най-богатите и най-усвоими източници на йод, вещество липсващо в обикновената диета, общото в много пациенти с рак на гърдата и рак на яйчниците.

Те също са богати на калций и калий, както и всички минерали, които помагат в насърчаването на алкалната среда, което прави много трудно съществуването на раковите клетки.


Водорасли

Хлорела и Спирулина са два от най-силните водораслите, доказани ракови бойци.

Благодарение на техния невероятен детоксикиращ ефект (включително премахването на тежки метали) и свойствата им повишаване на имунната система (чрез насърчаване производството на здравословна чревната флора) и борбата със свръхрастежа на кандида, те са необходимост за лечението на рак.


Кръстоцветни Зеленчуци

Кръстоцветни зеленчуци като броколи, карфиол, зеле са свързани с понижаването риска от рак и имат способността да спрат растежа на раковите клетки на тумори в гърдата, матката, белия дроб, дебелото черво, черния дроб и шийката на матката.

Оказва се, че фитохимикал наречен сулфорафан може да стимулира ензими, които детоксифицират канцерогените преди те да увредят клетките.


Лекарствени Гъби

Лекарствени гъби като рейши и чага имат биоактивни молекули, включително анти-туморни агенти, които са идентифицирани в тяхната структура. Тези биоактивни съединения включват полизахариди, алкалоиди, токофероли, феноли, флавоноиди, каротеноиди, фолати, аскорбинова киселина, ензими и органични киселини.

Проучванията показват, че в дългосрочен план консумацията на рейши предотвратява туморната пролиферация и растеж чрез увеличаване на нивото на антиоксиданти в индивидуалната кръвна плазма, докато повишава имунитета на тези, които страдат от напреднал стадий на рак.


Алое Вера

Изследванията показват силни имуномодулиращи и противотуморни свойства на полизахариди в алое вера, което означава, че повишава функцията на имунната система и унищожава раковите тумори.

Едно проучване в International Immunopharmacology показа, че полизахаридите в алое вера проявяват силно активиране на макрофагните дейности, включително производство на увеличени обеми на азотен оксид, който има анти-туморен потенциал.


Коноп

Растението коноп съдържа някои от най-балансираните и най-богатите източници на масла на планетата, с идеално съотношение 3:1 на омега 6 и омега 3. Маслото от семена на коноп съдържа също 80% незаменими мастни киселини, с най-високо съдържание от всяко друго растение.

Незаменимите мастни киселини са от съществено значение за функционирането на имунната система поради техните антиоксидантни и противовъзпалителни мастни киселини, които помагат за окисляването на клетките и възстановяване здравето на клетъчно ниво. Тъй като ракът не може да оцелее в силно наситена с кислород среда, превъзходното съдържание на EFA в конопа го прави чудесен избор за лечение на рак.


Чесън

Сляпо, рандомизирано проучване с над 3000 човешка за седем клинични година показа, че риска от рак е намален с 60% при тези с най-висок прием на съдържащи алиум зеленчуци, включително отлежал чесън.

Чудното хранително вещество изглежда да бъде ензима alliinase (хранителни вещества от рода Allium), която произвежда противоракови съединения. Ключът е да го смачкате и да седи в продължение на 15 минути, за да освободи тези противоракови съединения.


Куркума

Фондацията "The Life Extension" е провелa обширни изследвания върху противораковите свойства на куркумата и е установено, че тя е насочена към 10 причинни фактора, участващи в развитието на рака, включително увреждане на ДНК, хронично възпаление и нарушаване на клетъчните сигнални пътища.

Надявам се, че тази информация ще ви вдъхнови да се доверите на природата.


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони