Sunday, August 26, 2012

Поздравете с добре дошъл истинския ви аз, който излиза наяве. Дишайте. – Майкъл, канализиран от Рон Хед

 
 
 Spanish        Portuguese 
Посланието ни днес е за предпазлив оптимизъм. В момента се намирате насред най-силната енергия, която сте изпитвали до този момент и тя няма да се понижи за още няколко дни. Повечето от вас, които четат това все още не са имали никакви негативни реакции. Но ви молим да бъдете бдителни за възможността да бъде нарушен покоя на хората във вашето обкръжение. 

Голяма част от вълнението може да е резултат от недостатъчно изчистване на миналото. Предлагаме ви да не бързате да съдите тези души и да запазите спокойствие и да сте центрирани в любовта през цялото време.
Забелязали сте също и друго рязко повишение в излагането на скрити истини и програми. За това сме говорили и преди. Според нас на гърба на камилата няма да може да се събере още много слама. Скоро ще дойде момент, когато ще изглежда като че ли няма възможно решение, че всичко е изгубено. Казваме ви, както сме ви казвали и преди, че когато дойде този момент, това ще бъде момента на новото начало. 

И вашата задача докато дойде този момент, както и отвъд него, е да се съсредоточите върху освобождаването на всичко, което на искате да занесете със себе си във вашия бъдещ живот. Тези неща затова излизат сега на повърхността. Отдайте им внимание само колкото е необходимо да ги разпознаете и им позволете да преминат през живота ви за последен път. Благодарете им за уроците, на които са ви научили и ги пуснете.
Почувствайте новооткритата свобода и цел, които стават ваши докато асимилирате безусловната любов, която ви заобикаля. Поздравете с добре дошъл истинския ви аз, който излиза наяве. Дишайте. Това е нашето кратко послание за днес. Приемете това, което ви е подарено на този етап с благодарност и продължете да поддържате визията на вашия нов свят в сърцата си. Носете нашата любов със себе си докато поговорим пак. 

Приятен ден.

Превод:Ilyana

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони