Friday, August 10, 2012

ГОЛЕМИЯТ ТИБЕТСКИ ВЪЗЕЛ
ГОЛЕМИЯТ ТИБЕТСКИ ВЪЗЕЛ

СЪОБЩЕНИЕ от ЗВЕЗДНИТЕ СЪВЕТИ на СВЕТЛИНАТА
за двата житни кръга в CHEESEFOOT HEAD, Уинчестър, 9 август 2012 г.,
канализирани чрез Amuna Ра

(Полето граничи с друго, където тълпи от хора участват във фестивал).

Ние Звездните съвети на Светлината искаме да говорим. Ние искаме да кажем, че изпратихме нашите послания на надеждата в житното поле. Простите кръгове ни показват в атмосферата на Земята, толкова близо до вас сега, обграждайки ви в нашата любов.

А големият Тибетски възел показва безкрайните връзки между нашите светове и вашия, които никога не могат да бъдат прекъснати и винаги ни обединяват с нашите братя и сестри от Земята. Ние сме вплетени във вашата реалност сега, когато вие преминавате в четвъртото измерение - това е показано с квадрата на стабилност, а около него е кръгът на единството.
Извън този голям кръг около възела има един малък кръг, обозначаващ индивидуално съзнание, защото отделният човек винаги има избора да влезе в отношение с нас и цялата верига на събитията, или да остане отвън и да наблюдава или да бъде пометен с неговото ограничено съзнание в бързо протичащите промени.

Има два малки кръга извън глифа на вашия свят със заобикалящата обвивка от Звездни Сили в атмосферата, това означа връзка, защото вие човешките същества сте социални същества и трябва да общувате с другите. Съветваме ви, скъпи приятели, да говорите с вашите приятели и съседи за вашите преживявания, за прехода, в който се намирате вашият свят и вие, и за нас, вашите Звездни Братя и Сестри, както и за нашето желание да работим с вас открито. Знайте, че сте обичани от вашето Звездно семейство, което идва в мир и любов да помогне на вас и на вашата скъпа планета.

Звездните съвети на Светлината, 10 Август 2012


http://www.cropcircleconnector.com/2012/cheesefoothead1/comments.html
 
За будистите (особено за тибетските будисти) безкрайният възел в традиционната форма изразява начина на възприемане на реалността: той показва, че всички явления са свързани помежду си. Той е символ, изразяващ единството на всички неща. Този възел няма нито начало, нито край. Това е непрекъсната линия, излъчваща едновременно спокойствие и движение.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони