Tuesday, August 14, 2012

Ченалинг от Хрониките на АКАША за август 2012


             
31.07.2012
Akashic Transformations

          Какви енергии и какви преживявания да очакваме през този месец?

Този месец се характеризира със съкрушителна, мощна енергия, която може да се опише по най-добрия начин, използвайки мартенската поличба. Хората говорят, че ако март идва като лъв, то той си отива като агне, или ако март идва като агне, си отива като лъв. Така обикновено се описва променливото пролетно време през март, а даденото сравнение е приложимо и към метафизичната енергия на август 2012 година. Смисълът на гореказаното се заключава в това, че или енергията ще бъде извънредно напрегната в началото на месеца и спокойна в края, или тя ще бъде спокойна в началото и с напрежение в края на месеца. И каквато енергия да съществува, тя по различен начин ще влияе на всеки от вас. 

Даденото изказване в голяма степен е по-приложимо към личния живот, отколкото към колективните събития, и това показва, че е необходимо да се обърне внимание на първата седмица от август. Следете за своите чувства и преживявания, които формират вашето поведение. Ако присъства напрежение, можете да бъдете уверени, че нещата ще са по-спокойни и по-прости към приближаване края на месеца. Ако първата седмица на август дойде тихо и спокойно за вас, може да очаквате, че към края на месеца, ситуацията ще се нажежи и ще се случи нещо важно. Всеки ще преживее този период по своему, но чувството за изменчивост на събитията ще се усети абсолютно от всички. Вие ще усетите двустранността на ситуациите. През дадения месец характерно ще бъде чувството на двойственост.

Затова гръмките събития ще преминат в спокойни, грандиозните дела ще станат незначителни и т.н. Златна среда в този месец няма да намерите. Това е период, когато можете да узнаете със своя собствен опит, както значи две страни на един медал.

Обединение на две начала през този период няма да се получи, тъй като всичко ще стане неопределено. Вместо това ще се появи възможност в едно и също време да усетите в себе си двойственост в ситуациите. Ще откриете, че можете да останете спокойни в пълния хаос, или може да се активирате и получите заряд от енергия в период на затишие. Най-важното за вас през този месец ще бъде развитието на вашите способности да носите присъщата ви енергия извън зависимостта на съществуващите обстоятелства. Почувствайте как, дозирайки своите вътрешни ресурси, може да определите какво ви е необходимо- кога ви е нужно да останете тихи, и кога е нужно да прогърмите; кога ви е нужно да бъдете спокойни и кога да бъдете решителни. Ключовата дума на този месец е двойственост. Обръщайте внимание на отливите и приливите във вашия личен живот, и основавайки се на развитието на събитията, случващи се в началото на месеца, вземайте решения.

Как да извлечете максимална полза, използвайки енергията на този месец?
Максимална полза можете да получите, ако ви се отдава да поддържате весело настроение на духа, да бъдете експресивни, и ако не се боите да експериментирате. Тези качества ще ви помогнат да се справите с изменчивата ситуация, с която ще се сблъскате през този месец. Това е отличен период, когато можете потренирате, да премахвате от себе си ситуации, на които не можете да повлияете. Ако вие се опитвате да направите нещо през този месец и нищо не се получава, пробвайте да отложите тази работа настрана, и да се заемете с нещо ново. Или се опитайте да използвате абсолютно друг подход за осъществяване на тази работа.

Успех ще съпътства вашите дела през този месец само в случай, в който вие не се боите да експериментирате- ако можете да погледнете на ситуацията под друг ъгъл, или измените условията, които определят дадената ситуация. Подходете творчески към преодоляване на трудностите и проблемите, които могат да възникнат във вашия живот през този месец. Игривата, експериментална, рискована настройка ще ви послужи за добра служба през този месец, тъй като ще ви помогне да изпитате целия диапазон на двойствените усещания в предлаганите обстоятелства. Опитайте да усетите върху себе си целия диапазон чувства, от състояние на спокойствие на възбудимост, от чувство на самота до чувство на колективизъм и т.н. Просто се потопете в тези усещания. Опитайте се да въплътите всяко ново решение, което ви идва в главата.

Това е също много добър период за вас да излезете от границата на вашата зона на комфорт. Пробвайте нещо ново през този месец, опитайте нещо, което даже малко ви плаши. Не се излагайте на опасност, но се постарайте да изглежда  така, какви ограничения сте установили във вашия живот и пробвайте да излезете от рамките на своите навици. Опитайте се да преживеете ситуации или събития, които вие обикновено избягвате, но които ще бъдат полезни за вас. Не избягвайте каквито и да са ситуации само защото те ви заставят да се чувствате некомфортно. Опитайте се да преживеете ситуации, които помагат да развиете вашата личност, не гледайки на чувството нервност. Разберете какво представлявате за себе си от другата страна на страха. Това е много добър период, когато можете да погледнете в лицето на вашите страхове. Направете дълбоко вдишване и ги атакувайте.

 Има ли нещо, на което е необходимо да обърнете внимание, и какво следва да избягвате през август 2012 година?

Да. Тъй като през този месец е свойствена мощна и съкрушителна енергия, вие ще откриете, че хората около вас преживяват плясък в развитието на техните собствени животи и техните собствени драми. И тук е важно, вие да не попадате в мрежата на живота на другите хора. Няма нищо лошо в това, вие да изслушвате вашите приятели и любими. Можете да мислите заедно с тях за хода на техните животи, да им давате съвети и оказвате помощ, но следете за това, да не започнете да следвате техните преживявания и да забравите за своите. Много е важни вие да не започнете прекалено силно да потъвате в чувства, които те изпитват, или да се вълнувате за това, което те преживяват. Концентрирайте се на това, което се случва именно с вас. Даже, ако вие помагате на приятел, или наблюдавате за това, как той се справя с трудна ситуация, постоянно се питайте: „Какво чувствам аз в дадената ситуация? Какво ми е нужно в дадения момент?”

Убедете се, че вие напълно сте концентриран във вашия личен живот и неща, които ви предстоят да научите, а да научите ви предстои доста много през този месец. 

Този месец го съпътства такава мощна и всеобхващата енергия, която премахва всякакви ограничения, и може би извънредно полезни за вашия собствен път на развитие, и ви приближава към този живот, към който се стремите. И за да се възползвате от тези дарове, вие не сте длъжни да се абстрахирате от това, да помагате на всички, които ви обкръжават. Останете съсредоточени върху своя собствен живот, и тогава ще можете да оказвате помощ на другите, намиращи се в такова положение.

Запомнете, че тази година е година за приемане на решения, и вземане на отговорности за себе си за такива решения. В дадения момент през 2012 година много от вас вече избраха направлението за развитие. И даже, ако у вас още няма подръка детайлен план за развитие, вече имате виждане и уверено вървите по пътя на формиране на такава личност, каквато искате да бъдете до края на живота си. Променяйки себе си, вие променяте и света около вас. И сега, когато сте установили направление и цел, настъпва месеца, когато можете да започнете движение в това направление. Настъпва време на среща със своята мечта.

Ако вие постоянно се разсейвате от другите, или ако прекалено силно изживявате това, което другите мислят, или с какво те се занимават, рискувате да изпуснете възможността да наберете обороти за вашия живот. И тогава в последствие за вас ще мине десет пъти повече време за това, действително да започнете да се движите в направление за осъществяване на вашите цели. Затова не допускайте другите хора да ви отклонят от вашия път. Вие можете да се безпокоите за другите, можете да бъдете свързани с тях, и можете да бъдете въвлечени в техните животи, но се убедете, че постоянно контролирате това, което се случва във вашия живот, което е най-важно за вас. Убедете се, че всеки нов ден, вие подхранвате вашите мечти и душа.

Има ли още нещо, което е нужно да знаете за енергиите през август 2012 година?
Доколкото през този месец е присъща мощна, съкрушителна енергия, много е важно вие да се погрижите за вашето физическо състояние. Това ще ви направи физически активни през този месец и ще помогне да пропуснете тази енергия през себе си, ще укрепи мускулния тонус и ще подобри процеса на поглъщане на кислорода и всички други химически процеси, протичащи в момент на физически тренировки. Това ще помогне да се стабилизира целия ваш организъм, упражненията ще ви помогнат да се справите с енергиите, преминаващи през вас и ще ви направят достатъчно силни, за да поемете тази роля, която сте избрали за себе си в този живот. Физическите упражнения, разтяганията на мускулите, употребата на здравословна храна и добра физическа форма, ще ви помогне да се справите с този прекрасен подарък, който ще ви поднесе август. Грандиозната енергия на този месец е способна да пусне движение, което ще ви приведе към осъществяване на вашите мечти. Добре се погрижете за своето тяло. Не се бойте да бъдете физически активни, упражнявайте се, правете разтягания, и поставяйте прегради пред себе си, преодоляването на които ще ви направи силни.


Спонсор перевода — Maxim http://forumlight.ru/member524.html


Превод от руски: Кръстина

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони