Sunday, August 26, 2012

Седмично послание на Хиларион 26 август – 1 септември 2012г.Възлюбени мои,

Енергиите на Любовта са навсякъде около вас и онези от вас, които се подготвяха за тези времена, започват да преживяват много моменти на яснота и проникновение относно целта на пребиваването ви на тази Планета. Тези проникновения идват при вас като проблясъци, които идват и си отиват, понякога толкова бързо, че се чудите дали не си ги въобразявате. Вярвайте в познанието на собствената си съдба и имайте вяра, че всичко се разгръща точно както трябва в перфектен, божествен срок. Много помощници и на Земята, и в по-висшите измерения ви подготвят за най-великото преживяване от много животи насам и от много галактически цикли, преживяването на Издигане.

Енергиите, които вие редовно трансмутирахте, идват на циклични вълни и точно сега Космическите енергии са изливани надолу към тази Планета и след това процесът на изчистване и освобождаване ще започне отново. Всяка вълна от нова енергия придвижва всеки човек в по-дълбоко прочистване в сравнение с предишната и това е дискомфортен процес, но процес, който трябва да бъде изпитан от всички. Човечеството като цяло все още не е в състояние на събудено съзнание по отношение на това, което му се случва, обаче, енергиите влияят на всички във вашия Свят и на по-висше ниво на техните Същества  всички избраха този опит и всички искат да се издигнат.

Онези от вас, които носят Светлината, са молени да останат центрирани и спокойни докато вършите ежедневните си дейности. Важно е да останете фокусирани върху заземяването на тази Светлина в ядрото на Планетата, така че винаги да сте в равновесие. Бъдете наблюдатели на онова, което се случва около вас, отколкото да сте участници в него и търсете знаци във всички места, където се случват промени. Вашите интуитивни способности и проницателна сила ще са доста ангажирани сега. Вглъбявайте се ежедневно, за да общувате на по-дълбоко ниво с вашето Божествено Присъствие и слушайте спокойния, тих глас, който ви напътства безпогрешно в съдбата ви.

Уверете се, че започвате деня си с енергията си, изчистена от всички външни влияния, така че да може да останете наясно, когато в компанията или близостта на други около вас трябва да бъде извършено допълнително почистване и центриране. Помнете, че всеки изпитва изчистването на емоционалното си тяло и може да изтече шлака в енергийните полета на другите около тях, така че е необходима бдителност и осъзнаване. Знайте, че имате силата да промените енергиите в полето на аурата си просто чрез намерение да го направите и че също можете да ъпгрейдвате енергиите на онези около вас само чрез намерението, че единствено най-висшето добро може да се прояви за всички.

Помнете, когато наблюдавате света около вас, че вие вече надминахте предизвикателствата, които сега стягат живота на Човечеството като цяло и няма нужда да се окачествявате с това, освен, за да включите Светлината на Бог във всяка ситуация, която идва до вашето съзнание. Призовавайте Свещения Си Христов Аз от Светлината да се прояви чрез вас и практикувайте съзнателно да бъдете по-висшата си същност. Качествата състрадание, милост и отзивчивост ще извисят сърцата на тези около вас, които трябва да знаят, че не са сами. Вие можете да направите положителна промяна.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони