Sunday, August 5, 2012

Седмично послание на Хиларион – 5-12 август 2012г.Възлюбени мои,

Отделяйте често време за себе си, тъй като се случват много неща във вътрешните планове на всеки от вас. Работата, която вършите, е многоизмерна с включване на много измерения. Тъй като продължавате да се привеждате във все по-голямо съответствие с вашата Свръхдуша, така също става с много аспекти и качества на вашите мулти-измерни същности. Работата на духовния напредък продължава и както повечето от вас, които четат тези послания, са наясно, върви добре и отвъд планетарните начинания. Повечето от вас работят също така по Космически и Галактически начинания.

Много от вас имат учители, които едва сега идат във вашата сфера на дейност, тъй като вие се извисихте в нивата си на честота. Тези учители са били с вас еони и са стояли, чакайки вашето осъзнаване на тяхното присъствие. Отделете време да се отворите за тяхното напътствие и насока. Всички ние работим като Едно и има само най-добра воля и сътрудничество между нас Планетарно Възнесените и тези от Космоса и Галактиката с преобладаващ мир и хармония. Ние също работим по по-висши начинания, тъй като се стремим да служим на Планетарния Логос и Първосъздателя, защото за петоизмерния и за по-висшите светове именно службата на другите е това, което ни придвижва напред и както беше казано преди – комуто много е дадено, от него много се изисква.

Важно е да продължите да упорствате в извисяването и поддържането на нивата на честотите си, защото това ще направи пътя ви по-лесен, тъй като Космическите енергии се повишават в атмосферата на вашата Планета. Изисква се постоянство и всеотдайност, за да се доближите до най-висшата си визия и да вярвате, че всичко е наред независимо от външните събития в Света около вас. Тъй като Пробуждащите се стават наясно с по-големия си потенциал, първоначалните им реакции са да покажат на другите какво са открили и че са в процес на научаване, че Пробуждането се случва, когато Душата е готова и не може да се форсира да се случи пробуждането, въпреки че обикновено то се случва чрез някакво събитие в живота им, което шокира и обърква и причинява много вътрешно търсене и открития.

Упражнявайте се да виждате себе си като истинската си същност, великолепното Същество от Светлина и Любов, която се привежда в по-голямо съответствие с човешката ви същност. Това изисква пълна Любов и приемане на Себе Си точно каквито сте, без да се сравнявате с другите покрай вас. Много от вас намират тази фаза от работата за трудна, поради животи на поставяне на себе си на последно място, отколкото на първо. Отдайте си голяма Любов и уважение и се подравнявайте с Великото си Аз Съм Присъствие често всеки ден. Слушайте музика, която предизвиква извисяване на сърцето и Съществото ви. Вие ще знаете коя музика прави това за вас и ние ви съветваме да използвате този най-приятен инструмент за повишаване и поддържане на честотните ви нива.

Стремете се да прекарвате колкото може повече от времето си в петоизмерните енергии, тъй като то е възможно докато все още сте заземени в Земното кристално диаматнено ядро. Присъствието ви и най-висшите ви намерения сега са най-важни, тъй като човешката воля се подчинява на Божествената Воля, за ваше собствено най-висше добро и за най-висше добро на Всички. Тъй като все повече и повече хора правят това, цялостната енергия на новите Планетарни мрежи се повишава по честота, а това на свой ред издига цялото Човечество. Помнете да уважавате нуждите на физическото си тяло, с всичко, от което то се нуждае, за да премине през продължаващите промени с по-голяма лекота и грация. Обърнете лице към Слънцето в тиха благодарност и признателност като потвърждавате, че вие сте Господарят на вашата съдба, крачещ към хоризонта на победата. Останете фокусирани и центрирани като живеете ежедневния си живот.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони