Sunday, August 12, 2012

Седмично послание на Хиларион 12 – 18 август2012 г.

Възлюбени мои,

Имаше и ще продължи да има много изпращане на енергия, информация и активации, както е в резонанс със способността на всеки човек да ги интегрира безопасно. Ще откриете, че всеки ден промените във вас се случват бързо и ще се чувствате по-жизнени, с повече яснота и сила с течение на седмиците и месеците. Каквото и все още да е останало във вас, което се нуждае от освобождаване, ще излезе за преглед, разбиране и трансмутиране в Светлина. Всичко, което беше от по-ниска плътност, трябва да се елиминира от всяка клетка на вашето Същество и измъкване няма, освен чрез този процес на изчистване. Онези, които вършеха тази работа, ще се открият, че чувстват по-голяма лекота и радост за по-големи периоди от време. Това е знак, че бяхте на правилния път и че всичко е наред.

През вековете, имаше системи от знание, които бяха давани на онези, които търсиха истината кои са и каква е целта на живота им на Земята. Това знание сега се дава свободно на всички, които са готови да го получат, и се правят големи крачки в Пробуждането на Човечеството. Всеки момент от всеки ден, промените, които се случват на и около вашата Планета, са толкова много сега, че умът се обърква като се опитва да проумее мистерията и чудото на всичко това. Човечеството не е изгубено; то е в процес на разбиране на повече за причината на съществуването си и тъй като всяко парче от пъзела си пада на мястото, повече въпроси намират отговорите си и се дават повече истини.

Изправете се, тъй като тези промени се случват, защото спечелихте правото да бъдете в този авангард на Новата Златна Епоха на Земята. Отидете дълбоко в себе си, за да се свържете с Божественото и следвайте подтиците на сърцето си. Прекарвайте повече време навън в природата и просто си позволете да Бъдете. Поддържайте най-високите си визии за новия свят, който се откроява най-много в ума ви. Смейте се често, търсете красотата, която е в изобилие във вашия Свят и пирувайте в изисканото съвършенство в миговете на всяка минута. Всичко е чудесно направено и проектирано от Създателя и изисква само вашето внимание към него. Развивайте мисли на благодарност и превърнете всяка мисъл, която е по-низша и все още излиза на повърхността, в красота и сила.

Грижете се за себе си повече, обичайте се повече, защото без това човек не може да обича другите. Вие бяхте на Пътя много, много животи и именно сега вие откривате колко истински и великолепно сте направени и как можете да използвате силата си, за да създадете най-голямото добро за всички. Съгласувайте се ежедневно и ежечасно, съзнателно, с вашето Велико Аз Съм Присъствие, вашето Христово Същество от Светлина. Вие сте алхимиците, пресъздаващи себе си в оригиналните си Божествени планове на съвършенство, шлифоващи вашата чистота и блясък в диамантена безупречност. Чувствайте любов към вашето творение всеки ден, защото това е добро творение.

Вие сте на път към свобода от света на илюзията, изкривяването и дисфункцията и всеки ден ви доближава все повече до припомнянето на истинското ви величие и звездите, от където дойдохте. Тъй като всяка нишка от вашето ДНК, РНК и LNA светва и се запалва, ще дойде повече знание. Трябва само да следвате истината в сърцата си и всичко ще продължи да е наред.

Помнете, че през целия този процес вие никога не вървите сами. Обединете се в големи групи, за да работите върху най-висшата визия за Мирен Свят, хармония и баланс във всяко нещо.

До следващата седмица…

Аз Съм Хиларион

Превод : Tauno
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони