Thursday, August 30, 2012

ПРОГНОЗА И ПРЕПОРЪКИ ЗА СЕПТЕМВРИ 2012 ГОДИНА


     27 август 2012 г.

Приветстваме всички, които вървят по пътя на Възнесението!
В края на август, прехода за Вас от трето в пето измерение ще става на ниво съзнание, а подсъзнанието се чисти с искри, потокът от които се увеличава в началото на септември и продължава да постъпва през целия месец. Вие преминавате от реалната, материална действителност в реалността на чистото съзнание и чистите мисли, за да се проявят свободно и в любовта на Вашето най-добро, което Вие искате за себе си. Този процес на промени се нарича „ разширение на съзнанието „ и  „Замяна на подсъзнателните  постановки” със съвършено нови. Мислите да произлизат от сърцето и душата, става по-просто да се живее в любов и нова материална реалност.
През целия септември активно ще премине подготовка за нарастване постъпването на енергия- потока от искри, за да приемете този поток надлъж и вътре в главния енергиен канал като изцеление а блокажи в енергийните тела. Искрите също позволяват да се изправят и изравнят прешлените, дисковете между тях да се запълнят с необходимата субстанция за намаляване на натоварването по целия гръбнак и да приберат изместването на прешлените, ако това е необходимо. Вашия гръбнак  има извита форма, затова за изправянето му трябва максимална гъвкавост и цялостност на прешлените.
Яснотата на Вашето мислене зависи от съзнателните и подсъзнателни мисъл форми, затова подготовката на тези изменения в менталното тяло и ефира, откъдето постъпват мислите, често се заключава в приемането на искропотока чрез коронната чакра в шишковидната жлеза (епифизата). Променя се структурата на главния енергиен канал, който става кристален. Става преориентиране на живота с нова реалност на съзнание, на нова реалност във Вашата най-добра страна на личността, на самата душа и духа във Вас. Вие ще преминете в пето измерение като хора, като ангели, като творци.
Препоръчваме ви да пиете само чай, напитки от природно чиста вода с добавяне на билки, с настъпването на септември да приемате поливитамини, в яденето да се придържате към вегетарианско хранене. Повече да се занимавате със себе си във всички аспекти (дом, живот, външен вид, отношения, отдих, професия и т.н.), позволявайки едновременно на околните да се грижат за Вас и да проявяват любов в ситуациите, където Вие искате това.
Бъдете искрени със себе си и другите, уреждайте общуване в духа на дружбата и оставайте верни на себе си, знаейки, че Вие сте  главния/ главната!
Сен-Жермен и семейството на Светлината
Източник на материала – сайта „ОМ”
Сайт „OMAR TA SATT
Превод : Кръстина
        

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони