Thursday, August 9, 2012

Приятели, вихрушката е на път да ви помете. – Майкъл, канализиран от Рон Хед


 
Spanish        Portuguese

Ето ни на прага на Лъвската Врата. Няма да се съсредоточаваме върху това, какво това ви носи, тъй като тази информация е обяснена много добре от други. Но ще ви кажем, така ли иначе, че ще се променяте отвътре в мащаби, които преди не сте преживявали. Положена е много внимателно основа, до този момент, за тези от вас, които са я поискали и са и позволили да се случи. Това сега ще позволи на нещата да се случват с по-бърза стъпка. 
Милиарди много малки промени ще започнат сега да се събират в огромни осъзнавания и промени в целите, намерението и разбирането. Някои, където им се налага, ще намерят физически промени, лечение. Помолете. Но след като помолите, не забравяйте да допуснете, да приемете и да покажете благодарност. Няма ограничение на това, което можете да промените сега, освен вашите собствени разбирания.
Намерете вашите ‚да, но‘ и вашите ‚ако само‘ стени. Осъзнайте защитени от какво безопасно са ви пазили те. Благодарете им и ги освободете от задълженията им. Погледнете отвъд тях към новия живот, който искате за себе си. Ако четете тези съобщения и разбирате нещо от това, което ние даваме, вие сте готови да направите следващите няколко стъпки, ако така пожелаете. Необходимата енергия, и тя е огромна, и информацията са подсигурени, и ще продължат да бъдат вливани във вашия свят във все по-увеличаващи се приходи. Броят на тези от вас, които се събуждат за това се увеличава с всеки изминал ден. Ние сме изумени, дори и да наблюдаваме това от самото начало. 
Въпреки това виждаме и много стоящи отстрани, които четат същите редове и казват, че всичко това са глупости. Казват, че нищо не се случва. Казват, че за тях абсолютно нищо не се е променило. И ние отговаряме, да прави сте. Сега за вас е време да погледнете навътре в себе си и да попитате защо може да е това. Единственото нещо, което стои между вас и промените, които другите изпитват е едно решение. Не се страхувайте да го вземете. Решете и позволете на възможностите. Не, вие не можете да видите вътрешните промени и радостта в друг, и може никой да не види вашите.. отначало. Но ще го видите, и затова е и всичко. Ако вие направите тази първа крачка, крачката, която всички други са направили, ще останете отвън гледайки навътре и чудейки се за какво е всичко това. Видели сте достатъчно досега, за да знаете че нещо се случва. Ще бъдете добре дошли и ще ви бъде подадена ръка дотолкова, доколкото позволите и помолите. Но  вие сами трябва да започнете. Вие трябва да направите първата крачка. 
Също така виждаме много, които започват да се оглеждат и да молят за помощта и напътствието, от които се нуждаят. Погледнете навътре в себе си и помолете вашите пътеводители и ангели. Но също ви казваме, че много са подготвяни да предлагат отговори на истински търсещите. Ще ги намирате все по често и все повече около себе си. Макар че в началото може да ви е трудно да виждате кои са те и кой не е толкова свързан към най-висшето добро за вас самите. Нашият съвет е да бъдете достатъчно търпеливи да позволите на сърцата си да ви водят в това. Ако слушате добре, ще знаете. Това е част от проницателността, за която ви казваме. Винаги търсете чувството на любов в това, което ви казват. По този начин ще знаете.  
Мои приятели, вихрушката е на път да ви помете. И вие сте готови за нея. Помнете думите, които използваме толкова често: спокойни, центрирани, търпение, проницателност и фокус. И ако за момент усетите, че губите пътя си, протегнете се към нас. Ние сме с вас и с радост ще ви върнем обратно към вашия център. 
Нашето съобщение за днес завършва тук, но ще говорим отново скоро. 
Добър ден.


Превод:Ilyana

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони