Monday, August 20, 2012

Седмично послание на Хиларион 19-26 август 2012г.Възлюбени мои,

Времето се ускорява и топлината на лятото бързо се придвижва към есенния сезон. Да сте навън сред природата всеки ден носи изцеление, заземяване и чувство на тиха радост и вътрешен мир. Притоците на енергия са по-мощни от преди и носят необходимостта от повече сън, тъй като те навлизат и се интегрират. Всеки Човек на Земята получава тези енергии и е налице мащабно почистване за по-голямата част от населението. Фокусът е върху разрешаването на дългогодишни проблеми между различни членове на семейства, държави и всички институции, които участват в ежедневния ви живот. Всички проблеми, които трябва да се разрешат, излизат за преглед.

Това изисква много търпение от онези, които вече са се изправили пред този процес и много успокояваща енергия. Не приемайте нищо лично тези дни, без значение от привидното му проявление. Това е просто вътрешното освобождаване на Съществото на всеки човек от всичко, което беше закотвено, несъзнателно срещнато и никога призовано. Всички стари мисловни парадигми и дейности в тях са трансмутирани в по-голямото приемане, че това, което беше, вече е без значение в тези времена на промяна. Човечеството е подготвяно за прехода извън дуалността в по-висшето съзнание и това, което излезе на повърхността сутринта, вече е разгледано и то е размито и пред погледа е нов въпрос.

Помнете, че Любовта е най-мощната сила във Вселената и може да излекува всичко, което не функционира добре и не е разрешено във всеки човек и между хората. Винаги избирайте Любов във всички взаимоотношения с онези около вас. Това време в историята на Земята е трудно за всеки и се изисква много целебна мисъл и енергия. Мислете за себе си като за Посланници на Любовта и изнесете Любовта си на открито. Изпитали вече това почистване в себе си, сега вие имате възможността да сияете в Светлината си в полза на другите. Не е необходимо да се включвате в техните проблеми, обаче, а просто съществуването във вашата Светлина. Това е много полезна енергия и е засилваща за онези, които имат нужда от нея.

Повечето от вас сега са добре в следващото ниво на вашето пътуване и изпитват вливания на нова енергия, която навлиза. Тъй като вие интегрирате и асимилирате тези енергии, във вас се случват по-големи промени. Всички вие сте суперсили от енергия и трябва да използвате тези енергии мъдро, защото влияете на всички Същества около вас чрез мислите и действията си; самоконтролът е най-важен в тези времена и откъсването от резултатите от всички ситуации във вашата сфера на влияние. Вие сте тук за продължителността на прехода и трябва да използвате проницателност в избора на областите на фокуса ви.

Най-важно е вие да насочвате Любов към себе си и да уважавате нуждата си от тихи моменти на отражение и вглъбяване. Това помага да се постигне по-голяма връзка с по-висшите ви аспекти и още повече интегриране може да се случи в пространство на грация и лекота. Опитайте се да изпитате онези моменти на най-пълна радост, когато идват при вас и знайте, че това е естественото състояние в целостта на вашето съвършено Същество. Нека Светлината да искри чрез сърцето ви, чрез очите ви и чрез усмивката ви.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод :Tauno
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони