Sunday, August 12, 2012

ЗВЕЗДНИТЕ СЪВЕТИ НА СВЕТЛИНАТА: Ние искаме да се покажем утре, ако условията са благоприятни

ЗВЕЗДНИТЕ СЪВЕТИ НА СВЕТЛИНАТА:
Ние искаме да се покажем утре, ако условията са благоприятни
Ченълинг на Амуна Ра
http://www.pleiadianregression.co.uk/resources/_wsb_keyvisual.jpg
В 14:00 в събота на 11 август аз попитах: Имате ли нещо, което желаете да предадете на мен точно сега?
Аз получих тази прочувствена молба - моля да я разпространите!

ЗВЕЗДНИТЕ СЪВЕТИ НА СВЕТЛИНАТА – ТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ НАШЕТО БЕЗУСЛОВНО ДОВЕРИЕ


О, Амуна Ра, да, имаме. Желаем да публикувате това съобщение в интернет, всички да го видят и разпространят.
Тази вечер ще дойдем по-близо до вас, както казахме.

Ние искаме да се покажем утре, ако условията са благоприятни, и искаме всички вие да се подготвите да ни посрещнете във вашите сърца.

Медитирайте и се молете да бъдем приети благосклонно и приветствани с добре дошли, скъпи приятели, защото имаме нужда от вашата помощ.


Ние се нуждаем от помощта на всички работници на Светлината на вашата планета, които знаят за нашето съществуване и са се ангажирали да работят за силите на светлината.

Миналия уикенд ние разгромихме опитите на тъмните сили да провалят плановете ни и сега още веднъж стигаме до момента, в който ще бъдем в състояние да се покажем на вашите ръководители и на световната сцена.

Ние знаем, че някои от вас се разочароват, когато не сме в състояние да дойдем в момента, в който очаквате, и ние ви казваме, че вашето доверие е особено нужно, скъпи приятели, защото вие не сте наясно какво се случва зад кулисите.

Имаме нужда от вашето безусловно доверие, както и от вашата безусловна любов.
Доверието е знак, че знаете и напълно приемате, че ние наистина работим за подпомагане на човечеството. Вашите скали на времето не са същите като нашите, но сега с отваряне на порталите разликите намаляват. Вие ще осъзнавате все по-добре как времето се изкривява и очевидно се свива. Вие ще осъзнаете по-добре как трябва да поддържате гъвкаво доверие в нашата добра воля и да ни подкрепяте непоколебимо в нашата работа, дори когато не я виждате с очите си.
Ние знаем, че много от вас приемат факта за нашата постоянна помощ във вашия живот и са благодарни за това. Сега ние се нуждаем от помощта на вашето постоянно доверие в нас и в нашата работа за най-добрата еволюция на вашата планета.

Времето е Сега, и всички трябва да се обединят в единно съзнание с нас.

Сега ние сме изцяло в атмосферата на земята, дишаме заедно с Гея и  искаме да дишаме заедно с вас в пълно съзнание, скъпи Служители на Светлината!
Станете съзнателни съ-творци с нас, като ни дадете вашето безусловно доверие, скъпи приятели, ние ви молим. Вашето съзнание е от много голямо значение за честотата на земята, защото всяка вибрация, която се излъчва от вас, се отразява на цялото. Нека вашата светлина свети с чиста любов и с доверието, че всичко ще работи за доброто по най-добрия възможен начин. Тогава ние може би ще бъдем приветствани с добре дошли, когато сме в състояние да се разкрием пред вашата планета Земя.

Скъпи приятели, приемете предварително нашата благодарност към вас за вашата помощ.

Звездните съвети на Светлината, 11 август 2012
http://www.pleiadianregression
.co.uk/8.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони