Monday, September 1, 2014

Как да се Освободя от Напрежението - Боб Фикас


Казвал съм много пъти да го "пуснете (да се освободите)". Но дори и така чувам много хора казват, че са ядосани или разстроени.

И така, как мога да го пусна?

Има ли лесен начин да се научим как да правим това? Да! Налице е лесна техника, за да ви помогне.

Аз ще ви науча на един лесен процес, чрез който да почувствате вашето емоционално напрежение и да го издишате от тялото си. Това не е процес за решаване на вашите проблеми интелектуално. Това е процес, за чувстване на напрежението и издишването му от тялото ви, така че да можете да намерите вътрешен мир. Вътрешният мир ще ви помогне да разрешите проблема по-лесно, отколкото ако сте напрегнати.

Всеки път, когато имаме силни емоции, особено гняв и болка, нашето тяло се стяга и се напрягаме. Нашите емоции поемат надмощие и не можем да контролираме това, което чувстваме. Без значение колко се опитваме да го пуснем, то просто продължава да става все по-лошо.

Първото нещо, което трябва да направите, е да видите къде в тялото чувствате напрежението. Обикновено ние чувстваме напрежението в гърдите ни или около пъпа. Напрежението се чувства като дебел възел в тялото ни, което не ни позволява да се чувстваме удобно.

Когато се чувствате по този начин, седнете и си затворете очите. Почувствайте напрежението в гърдите си или около пъпа. Сега поемете дълбоко дъх. Вдишайте през носа и разширете гърдите си докато вдишвате. Това означава да поемете дълбоко дъх, а не плитко. Разширяването на гърдите докато дишате помага за отпускането на напрежението. Това е най-важната стъпка, която можете да поемете към "пускането-освобождаването".

Когато вдишвате, си представете, че дишате Светлина през горната част на главата си. Почувствайте как светлината и дъха обграждат напрежението, просто като че ли с любов държите напрежението в ръцете си.

Сега се пригответе да издишате напрежението от тялото си. Дръжте ръцете си с дланите отворени, и като издишвате освободете напрежението от тялото си чрез вашите ръце. Най-добре е да издишвате през устата си, така че да имате пълно издишване на дъха. Напълно се освободете и го пуснете!

Издишайте напрежението така, че да не остане нищо, освен вътрешен мир. Това не трябва да бъде насилственото. Отпуснете се и издишайте напълно. Като издишвате, напрежението естествено ще излезе от тялото. Изпразнете себе си.

Правете този процес отново и отново в продължение на пет минути и ще започнете да се чувствате по-добре. Не се притеснявайте за това, за което сте ядосани. За какво е емоцията не е толкова важно за този процес. Този процес е за да се научите как да движите енергията си. Ако можете да местите вашата енергия, няма да засядате! Практикувайте този процес достатъчно, за да почувствате, че можете да освободите емоциите си сами.

Преместването на напрежението от тялото ви ще ви помогне да се почувствате по-добре. Тъй като напрежението си отива, и емоциите си отиват. След като напрежението излезе, остава вътрешен мир. Когато почувствате вътрешен мир, вие по-ясно ще знаете какво да правите по-нататък. Вътрешния мир носи вътрешна яснота. Вътрешната яснота носи по-добра мъдрост и по-добри резултати в живота ви. Вашият живот може да стане по-добър. Стъпка по стъпка можете да се научите да го пускате!

Източник
Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони