Thursday, September 11, 2014

В Търсене на Любовта

Когато сърцето ви е пълно с любов, то е като магнит.

от Боб Фикас

Любовта започва с вас. Търсенето на любов никога не работи. Когато сърцето ви е пълно с любов, то е като магнит. Любовта никога не се проваля. Когато любовта е привлечена към вас, когато вие не я търсите, можете да и се доверите.

Ние всички знаем, че когато търсим любовта, никога не я намираме. Защо? Ние търсим с нашия ум, а не с нашето сърце.

Нашият ум има много идеи за това, което мислим, че искаме. Но всички те са произведени от нашите мечти и нямат нищо общо с реалността. Те казват: "Любовта е сляпа". Любовта е чувство, не идея. Любовта е комфортна, тъй като чувстваме нещо, което не можем да обясним.

Когато сме отчаяни за любов, ние правим голяма грешка. Защо? Защото това, което мислим, че обичаме, не е спокойнo или естествено. Истинската любов винаги започва невинно и неочаквано. Умът не участва. Всички други форми на любов идват от идеите, които нашия ум създава, когато си представим нещата, които биха ни направили щастливи. "Ако имах това, ако имах онова ... тогава аз ще бъда щастлив." Това не е любов. Това е въображение.

Нашият ум вижда повърхността. Той вижда само появата днес. Умът вижда маската. Тази маска е създадена или от нашите мечти или от фасадата, носена от някой друг.

Любовта, която се появява в нашето сърце без обяснение може да види отвъд момента, в бъдещето. Природата на любовта е вечна. Любовта желае вечността. Умът днес е доволен, а утре се променя.

Ако искате да намерите дълготрайна любов, не мислете за нея и не я търсете. Любовта е като цвете в очакване на слънчев ден, за да покаже вродената си красота. За истинската любов чакането си заслужава. Истинската любов няма да изчезне, ако чакате за нея. Любовта може само да става по-силни с времето.

Ако аз нямам любов, какво да правя? Има само един отговор. Любовта и щастието вървят ръка за ръка. Ако нямате любов, намерете това, което ви прави щастливи. Можете да намерите любовта, само по пътя на щастието. Любовта никога не се намира на пътя, който умът създава, когато е сериозен.

Търсене на Любовта? Намерете щастие на първо място. Не мислете, просто се наслаждавайте без причина и без никакво очакване. Ако откриете щастие без причина, любовта не е далеч. Тези двамата вървят ръка за ръка. Кажи на ума си да спре да търси. Кажи на сърцето си да започне да се наслаждава без очаквания.

Любовта, живота и щастието са прости мирни удоволствия. Те никога не се откриват, когато умът ни е объркан и сериозен. Животът е тук, за да се насладите. Така че се радвайте на живота и не мислете твърде много.

Източник
Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони