Sunday, September 14, 2014

Седмично послание на Хиларион 14-21 септември 2014г.




Възлюбени,



Време е да се разведете с безкрайните отвличания на вниманието, които ви се представят в безмилостни опити да ви отделят от вътрешния ви център на знанието. Вместо това погледнете към небето и към синхронизациите, които настъпват в космоса. Това е, всъщност, голяма новина и е важно да я вземете под внимание, докато се занимавате с ежедневните си неща и задължения по планетата. Сега има много неща, които са на разположение, за да бъдат разпознати и преоткрити. Тъй като Земята се придвижва все повече в сферичния времеви пояс, това довежда до фокусиране върху много древни спомени и знание. Тези неща са готови да се представят отново в еволюиращата цивилизация, от която вие сте част. Центрирайте се вътрешно и вижте дали сте готови да ги изнесете на повърхността. Атмосферата на Земята бе засята с ново знание, което само чака да бъде доведено до вниманието на тези като вас, които изваждат знание от миналото, което просто трябва да бъде обновено, за да е от голяма полза в този миг на сега.



Светът е готов да прегърне повече знание и нови методи, които са в синхрон и хармония с Източника по начин, който не оставя следи по планетата и не наранява никого и нищо на нея. Това Е потенциал, който сега е готов да се прояви във вашата нова реалност. Ние призоваваме онези, които дойдоха доброволно, за да донесат тези неща и да помогнат в тези времена. Дълбоко в себе си вие знаете това и този призив от по-високите измерения ще активира това знание. Ние очакваме, че мнозина ще се отзоват и ще поставят като свой приоритет доброто на планетата си и нейните царства, вместо да се ангажират с безкрайния стремеж към лично облагодетелстване и власт, защото тази стара концепция сега се превръща в купчина пепел. Вие идвате от места във вселената, където най-висшето и голямо добро за всички е преди всичко в областта на колективното и кооперативно съзнание и където всички имат всичко, от което се нуждаят. Вие носите шаблоните им в себе си и сега сте готови да ги закотвите във вашата настояща реалност.



Някои от вас може да се изненадат от знанието, което прониква чрез вас, защото може да е в област, която не е разглеждана сериозно преди, но ако проверите миналото си, ще видите, че потенциалът бе там, проблясвайки във фона на животите ви. Нека то да тече чрез вас и имайте доверие на процеса чрез каквото и да идва той. Осъзнайте, че всеки от вас е тук сега, за да прибави уникалните си и ценни дарби към появяващото се ваше ново общество, под каквато и форма да са те. Изисква се само вашата вяра и увереност в себе си. Изобилието на вселената тече във всеки живот и много врати, които до сега бяха затворени за него, се отварят. За да получите това изобилие, трябва да се отворите да го получите и това става чрез ежедневно съзерцание и вътрешна тишина. Това изобилие, за което говорим, идва на крилете на любовта под формата на съзидателни идеи, по които трябва да се действа, защото действието е необходимо, за да може проявлението на всяка идея да разцъфти.



С казаното сега, задължение на всеки от вас е сериозно да си води дневник на всички идеи и мисли, които идват всеки ден. Да следите внимателно дните и датите също е важно, то би могло да ви е полезно по-късно. Вашите Богоизбрани водачи сега работят с вас, за да пробудят онези аспекти от автентичното ви същество чрез впечатляващи думи, мисли и образи в ума ви. Те са с цел да ви помогнат и да ви дадат следи и съвети, които да ви насочват по пътя. Някои от импулсите, които получавате, може да ви се струват неприложими в настоящата ви ситуация, но ако ги записвате грижливо в дневника си, ще имате запис, който ще ви напомни по-късно, когато е време за проявлението им.



Ние, вашите водачи, се стремим да работим с вас, за да ускорим духовния ви напредък и също можем да помогнем, с каквито и ситуации да се опитвате сега да се справите, като ви помагаме да видите алтернативни решения или като засадим нови идеи и гледни точки в съзнанието ви, за да вървят нещата. Ние не можем да извършим вашата духовна, умствена, емоционална или физическа работа вместо вас, защото това е ваша собствена отговорност и е предмет на вашето собствено душевно напътствие, но можем, и много често го правим, да ви извисим и вдъхновим и да ви засилим да видите изхода си от предизвикателствата, които ви се случват, тъй като сте въплътени на тази планета. По време на миговете си на тишина и спокойствие, говорете ни и търсете нашата помощ в ежедневието си – защото без вашата съзнателна молба, ние не можем да помогнем, защото трябва да се придържаме към вселенския закон за не-намесата в избора на божествено дадената ви свободна воля. Ние сме тук и сме готови.



До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион



Канализирано чрез:

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 



Thank you for including the above website link when posting this message.




Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони