Wednesday, September 3, 2014

Най-Великата Сила - Божествената Любов

нашата реална вътрешна природа

Често чуваме, че най-голямата сила във Вселената е ЛЮБОВТА, но какво всъщност означава това?

За нашите човешки умове, енергията на Божествената Любов е неопределима. Опитвайки се да се свържем със нейния смисъл чрез ляво-мозъчната мисъл работи рядко, защото Божествената Любов е отвъд всяка история, която ума обича да поставя около нея.

Ние можем да се свържем отново с истинската ни същност на любов, като изберем да мислим по-малко и да чувстваме повече. Интуитивните чувства не трябва да се бъркат с емоции, които са реакции базирани на ума, и посочват дали нещо е добро или лошо - осъждане.

Противно на това, което може да сме научили, истинската любов няма условия поставени около нея. Тя също така не показва слабост. Истинската любов не съди, не причинява болка или страдание. Тя не изисква от нас да се откажем или скрием някоя част от себе си. Тези системи от вярвания са просто ум-базирани структури, които ни разсейват и ни отдалечават от нашата истинска същност, която е любов.

Истинската любов е непоколебима честота, която тече през целия живот. Когато избререм да "бъдем" любов, ние незабавно се привеждаме в съответствие с този постоянен поток, позволявайки на всичката съпротивата в живота ни, да се разтвори. Това кара всичко в живота ни да се влива много по-лесно.

В резултат на погрешните схващания, които сме прожектирали върху думата "сила-власт", много от нас се колебаят да си върнат собствената си вродена сила, защото я свързваме с външната, его-базирана сила, която можем да съдим като корумпирана, лоша или контролираща.

Тази илюзия за его-базирана мощност се дължи на неправилно напътстваното
творчество - фалшива форма на ума, създадена в резултат на това, че сме забравили нашата истинска природа. Това е форма на самозащита, която се роди от тази забрава. Въпреки че този вид външна сила може да изглежда съвсем реална и убедителна на моменти, истината е, че това не е така.

Най-вълнуващото нещо е, че сега ние колективно си спомняме истината за това, кои сме всъщност, пробуждане, което ни позволява отново и напълно да възстановим нашите вродени сили.

Това е една от най-големите промени, която се случва толкова бързо сега.

Човечеството е в средата на голямо пробуждане, време, когато мнозина ще се въздигнат до петото измерение. Ние се издигаме над нискоте измерение на дуалност, осъждане и ограничение - придвижващи се от фалшивите илюзии на външната власт в истинската сила на нашата реална вътрешна природа - Силата на Любовта.

Емануел

Източник
Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2014/09/bojestvenata-lubov-nai-velikata-sila.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони